Bli med på sommerens drømmetur!

Sommerturene våre er varierte, og på turprogrammet finner du alt fra kortreiste kanoturer til fot- og løpeturer i fjellet og tinderangling for de som søker brattere utfordringer. Kortreist friluftsliv er et satsningsområde for oss, med kanoturer i Nordmarka og packraft på Akerselva. I utgangspunktet er naturen og de flest opplevelsene der ute gratis, men noen ganger ønsker man seg noe ekstra. En trygg og inkluderende guide, likesinnede å oppleve turen sammen med, tips og råd for turen, eller kanskje god mat og drikke underveis. Da er det godt å vite at vi organiserer turen for deg, vurderer sikkerheten, finner gode overnattingssteder og legger til rette for at du skal få bo og spise godt – Enten det er i telt, gapahuk eller innendørs. Book din sommertur nå!


STILØPING FRA HYTTE TIL HYTTE I BREHEIMEN

Yt og nyt! Unn deg selv både trening og avslapning i det vakre sommerfjellet! Breheimen er et fantastisk område for fjelløping, mellom massive fjell og breplåtå, langs stier i variert fjellterreng, mellom fjellblomster, vakre elvedeltaer og badekulper. Vi løper i fire dager fra hytte til hytte, og her får vi både gode senger, deilig mat og badstue inkludert. Gjør deg klar for en flott løpetur og trivelig løpefellesskap!

DATO: 18.-21.JULI 2024 | PRIS: 6.490,- | LES MER OM TUREN HER

TINDERANGLING I ROMSDALEN – GIRLS ONLY!

Dette eventyret er eksklusivt for jenter som vil nå nye høyder i fjellet, nyte spektakulær natur og samtidig bo og hvile godt på herlige Romsdalen Lodge. Her, midt mellom de imponerende fjellene, kan vi garantere deg unike naturopplevelser, en dose adrenalin og avkobling av den aller beste sorten. Ett av mange høydepunkter i vårt program er fjellvandringen over den berømte Romsdalseggen – en tur enhver fjellelsker bare må oppleve! I tillegg byr vi på noen hemmelige perler håndplukket av våre lokale guider. Du kan også forberede deg på å kjenne adrenalinet strømme litt ekstra når vi skal prøve oss på utendørsklatring. Som du skjønner blir det rikelig med aktivitet denne helgen, men vi har også satt av godt med tid til å bare slappe og ta inn de vakre omgivelsene.

DATO: 13.-16.JUNI og 5.-8.SEPTEMBER 2024 | PRIS: 6.490,- | LES MER OM TUREN HER

BRE, TIND OG PACKRAFT I JOTUNHEIMEN

Har du lyst til å fylle en helg med litt adrenalin? Både på vann, på land og i “lufta”? Hva med å padle litt packraft i en av de fantastiske elvene opp mot Jotunheimen, og leke seg litt på bre med all den sikkerhet som kreves, før vi tar deg med opp på en 2000-meters topp for å rangle litt? Nå har du muligheten til å oppleve Jotunheimens lekeplass med litt ekstra puls og mestringsfølelse.

DATO: 1.-4.AUGUST og 29.-01.SEPTEMBER 2024 | PRIS: 5.990,- | LES MER OM TUREN HER

PACKRAFT PÅ KARASJOHKA – OPPLEV EKTE VILLMARK

Frister det med endeløse vidder og en 120 km lang elv? Kunne du tenkt deg å oppleve lukten av vierkratt og lyng, lyden av fuglekvitter og elva som bruser og kanskje smake fisken som freser i steikepanna? Og i tillegg flyte behagelig av gårde nedover elva ei lang uke? Karasjohka på Finnmarksvidda, en av Norges største høyfjellsplatå, byr på alt dette og fantastiske naturopplevelser som er perfekt å oppdage med packraft. Bli med oss når vi skal padle store deler av elva i packraft. Gjennom en lang uke skal vi padle både de rolige partiene og de litt mer heftige strykene mens vi tar inn den flotte naturen. Dette vil bli et minne for livet, og er en tur for alle som har lyst på en ekte villmarksopplevelse eller som går med en eventyrer i magen.

DATO: 16- 25. AUGUST 2024 | PRIS: 23.900,- | LES MER OM TUREN HER

GRUNNKURS BRE

Dette er kurset for deg som har lyst til å bli i stand til å gå selvstendig på bre, enten du bare skal krysse breen på vei til en topp, vil leike i heftige brefall eller tenker å bli brefører. Kurset går over fem dager og følger NF-standarden for grunnkurs bre. Lær trygg ferdsel på både blåis og snødekt bre! 

DATO: 7.-11.AUGUST 2024 | PRIS: 7.200,- | LES MER OM TUREN HER

STILØPING FRA HYTTE TIL HYTTE I JOTUNHEIMEN

Har du en drøm om å løpe lengre distanser i fjellet? Om å bevege deg med lette steg mellom brevann og majestetiske tinder, og ta avstikkere til topps uten tung oppakning? Med utgangspunkt i noen av Jotunheimens flotteste hytter, byr denne turen på variert fjellterreng, toppmuligheter, forfriskende bademuligheter og den deilige følelsen av å komme frem til hytta. Vi vil bevege oss i alt fra lekne stier til tyngre ur –så terrenget vil være med å styre tempoet vårt, og målet er å finne jevn flyt som gir overskudd til å nyte turen! Turen går innom både betjente hytter hvor vi kan sette oss rett til bords, og ubetjente Olavsbu hvor vi vil lage middag og frokost i felleskap. Det blir satt av tid til å tøye og få kroppen i gang om morgenen, og hver etappe vil avsluttes med et (mer eller mindre frivillig!) bad!

DATO: 8.-11.AUGUST 2024 | PRIS: 6.490,- | LES MER OM TUREN HER

NORDMARKA CLASSIC – KANOTUR

Opplev Oslos nære villmark ved å gli fremover i kano på Nordmarkas mange vann, fra nord til sør. Nordmarka nevnes ofte som det beste Oslo har å by på, men få beveger seg til de dype skogene lengst nord. Her finnes naturreservat med urskog og natur som best kan beskrives som villmark. Kanoturen fra Tverrsjøen i nord til Maridalen i sør kalles Nordmarka Classic, og er en mulighet til å oppleve deler av Nordmarka hvor ikke så mange andre ferdes. Erfarne guider vil legge til rette for det som kanskje blir sommerens store eventyr, og samtidig balsam for sjelen.

DATO: 27.- 30. JUNI, 25.-28.JULI og 15.-18.AUGUST 2024 | PRIS: 5.990,- | LES MER OM TUREN HER

TURDELTAGERE FÅR RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR

Når du melder deg på en av våre turer eller kurs, får du hele 35% rabatt på klær og utstyr i Bergans Flagship Store i Oslo og på Bergans.com. Skal du handle på nett, ta kontakt med oss, så sender vi deg rabattkoden etter at du har betalt for turen. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

4CD17FFB-E440-453D-8AA3-B963212D7F02-23393-00001685E06932E9

Turdagbok Grønland 2024 – Nansengruppa

Dette er turdagboken for Nansengruppa som skal krysse Grønland i mai 2024. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst - et...
6249818208_AB1A6915

Våre klatreturer med Sigurd Felde

Nå har du muligheten til å bli med oss på noen av de flotteste klatreturene Jotunheimen har å by på. Her vil du oppleve noen...
Grønland_Amundsen_2023

Turdagbok Grønland 2023 – Amundsengruppa

Dette er turdagboken for Amundsengruppa som skal krysse Grønland i mai 2023. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst - et...