Praktisk info

Kategorier

Når du skal ut på tur er det ofte en del ting man lurer på. Derfor har vi samlet mange av de tingene vi ofte får spørsmål om her, slik at det skal bli lettere for deg å planlegge og få maks ut av turen du skal på. Her vil du finne praktisk informasjon om nivå på turene våre, reiseforsikring, visum, utstyrslister og mye mer. Vi oppfordrer deg til å lese godt igjennom turbeskrivelsen for den turen du ønsker å være med på, der vil det stå mer detaljer om hva som gjelder for akkurat den turen. Og ikke nøl om å kontakte oss hvis det er noe du lurer på.

SISTE INNLEGG

AKTUELLE TURER

 • Romsdalseventyr med Stein P. Aasheim

  Vi inviterer til en eventyrlig helg i Romsdalen med Stein P. Aasheim, en av landets mest erfarne eventyrere. Vi bor og spiser godt på tradisjonsrike Aak Hotel. Sammen med Stein P. skal vi blant annet oppleve en av Norges flotteste fjellturer, den storslåtte Romsdalseggen, i høstdrakt.

  PRIS 6.950,- AVREISE: 05.10.2018
  SKU: 20032T Norge
 • Nepal in a Nutshell

  Majestetiske Himalaya, bønneflagg som vaier i vinden og rødkledde munker som smiler vennlig. Nepal er kontrastenes rike. Travle Kathmandu er sjarmerende kaotisk mens fjellene ruver stille i det fjerne og det kan virke som tiden har stått stille i århundrer. Bli med oss på fottur til Annapurna-regionen hvor vi kommer tett på fjell, lokalbefolkning, skikker og kultur.

  PRIS 26.500,- AVREISE 16.11.18
  SKU: 20031T Asia, Nepal
 • Aconcagua 2019

  I januar 2019 arrangerer vi tur til Aconcagua. Dette blir en tøff, lang og krevende ekspedisjon, men du vil også få store naturopplevelser som vil gjøre inntrykk på deg lenge etter at vi kommer hjem. Aconcagua er 6962 meter høyt og ligger i Argentina, på grensen til Chile. Det er det høyeste fjellet i Sør-Amerika, det høyeste fjellet utenfor Himalaya.

  PRIS 56.000,- AVREISE 12.01.2019
  SKU: 20025T Sør-Amerika