Skitur

Liker du å gå lange turer på ski? Vi tilbyr skiturer til flere destinasjoner. Bestill din skitur med Bergans Adventures i dag.

Aktuelle turer

 • Vinterkurs på Finse

  Vil du lære mer om vinterfriluftsliv? Drømmer du om vinterturer eller ekspedisjoner, men føler du trenger mer kunnskap og trening før du legger ut på langtur? Bli med oss på vinterkurs til Finse og lær av dyktige instruktører. På dette kurset lærer vi bort «alle triksene i boka».

   

  Pris: 6.990,- Dato: 09.-12.mars, 16.-19.mars og 23.-26.mars

   

  SKU: N/A Kurs
 • Hardangervidda på langs

  Bli med på den klassiske skituren fra Finse til Haukeliseter. Sammen med dyktige guider skal vi bevege oss inn i dette fantastiske vidde- og vinterlandskapet, og gjennom en lang uke legge rundt 110 kilometer med skispor bak oss fra nord mot sør.

  Pris: 9.990,- Dato: 01.-09. april, 15.-23. april og 29. april-07. mai

   

  SKU: N/A Skitur
 • Finnmarksvidda på tvers

  Finnmarksvidda på tvers er den perfekte skituren for deg som drømmer om vintertur i naturskjønne omgivelser. Forbes Travel guide har kåret turen til en av verdens flotteste skiturer! I løpet av en uke skal vi gå med ski, pulk og telt gjennom samenes rike fra Alta til Karasjok. Her er det endeløse vidder, og med nordlyset hengende over oss kommer vi tett på elementene.

  Pris: 12.990,- Dato: 10.-16.mars, 17.-23.mars og 25.-31. mars

   

  SKU: N/A Skitur
 • På ski over Grønland

  Å krysse Grønland er som å oppsøke eventyret, for så å bli en del av det. Det er en opplevelse for livet, en tur du aldri vil glemme, og den vil være med å prege deg også etter at den er over. Turen går fra Kangerlussuaq i vest til Isortoq i øst, en 600km lang skiekspedisjon med ski og pulk.

  Pris fra: 88.500,-  Dato: Mai 2023 og Mai 2024

   

  SKU: N/A Grønland

Siste fra bloggen