Fjelltur

Liker du fjellturer? Vi tilbyr fjellturer til flere destinasjoner. Bestill din fjelltur med Bergans Adventures i dag.

Aktuelle turer

 • Tinderangling for jenter i Romsdalen

  Sett hverdagsstresset på pause og unn deg en eventyrlig langhelg i Romsdalen! Omgitt av natur i verdensklasse får du den perfekte komboen av store naturopplevelser og rolig avkobling. Denne turen er eksklusivt arrangert for jenter. Du kan reise alene eller sammen med venninner. Sammen skal dere gå fjellturer dere aldri vil glemme og få prøve dere på utendørsklatring. Etter tur senker vi pulsen med yoga og badstu. Vi bor godt på sjarmerende Romsdal Lodge, som ligger perfekt plassert innerst i Isfjorden.

  Pris: 6.490,-
  Dato: 5.-8.september (m/Cecilie Skog) 2024
  Varenummer: I/A Vestlandet
 • Bre, tind og packraft i Jotunheimen

  Har du lyst til å fylle en helg med litt adrenalin? Både på vann, på land og i “lufta”? Hva med å padle litt packraft i en av de fantastiske elvene opp mot Jotunheimen, og leke seg litt på bre med all den sikkerhet som kreves, før vi tar deg med opp på en 2000-meters topp for å rangle litt? Nå har du muligheten til å oppleve Jotunheimens lekeplass med litt ekstra puls og mestringsfølelse.

  Pris fra: 5.990,-
  Dato: 1.-4.august og 29.-01.september 2024
  Varenummer: I/A Norge
 • Rypejakt på Finnmarksvidda

  Drømmer du om den ultimate rypejakta langt inne på Finnmarksvidda? Slutt å drøm, bli med oss til Mollisjok Fjellstue hvor du i fantastiske omgivelser kan få gjøre det du synes er mest gøy. Sammen med kompetente guider skal du få jakte på fugl i unike omgivelser som vil skape et jaktminne for livet. I tillegg vil du få servert nydelig mat av et hyggelig vertskap på fjellstua med lang historie.

  Pris: 24.800,-
  Dato: 15.-18.september 2024
  Varenummer: I/A Nord-norge

Siste fra bloggen