Fjelltur

Liker du fjellturer? Vi tilbyr fjellturer til flere destinasjoner. Bestill din fjelltur med Bergans Adventures i dag, les mer her.

AKTUELLE  TURER

 • Finse – Fjell til Fjord

  Vårskitur som starter høyt til fjells, på snødekte Finse, 1222 meter over havet. Vi går over den majestetiske Hardangerjøkulen og ender opp nede ved fjorden i et blomstrende Hardanger. Vi skal bo på nyrestaurerte Hotell Finse 1222, så her ligger alt til rette for en innholdsrik og flott helg til fjells!

  PRIS: 5.990,- DATO: For 2023 kommer!
  SKU: N/A Norge
 • Aconcagua – 6962 moh

  Dette er en tøff, lang og krevende fjelltur, men du vil også få store naturopplevelser som vil gjøre inntrykk på deg lenge etter at vi har kommer hjem. Aconcagua er 6962 meter høyt og ligger i Argentina, på grensen til Chile. Det er det høyeste fjellet i Sør-Amerika, og faktisk det høyeste fjellet utenfor Asia.

  PRIS 64.900,-  DATO: 9. januar – 1. februar 2023
  SKU: TR10035-100 Sør-Amerika
 • Packraft på Karasjohka

  Karasjohka bukter seg som en kongelig, blå åre over Finnmarksvidda og gjennom et av de flotteste villmarksområdene i Norge. Bli med oss når vi skal padle store deler av elva i packraft på sensommeren/høsten. Dette blir en vill opplevelse langt unna sivilisasjonen. Gjennom en lang uke skal vi padle både de rolige partiene og de litt mer heftige strykene mens vi tar inn den flotte naturen og kjenner på brede smil. Dette vil bli et minne for livet, og er en tur for alle som har lyst på en ekte villmarksopplevelse eller som går med en eventyrer i magen.

  PRIS: 23.900,- DATO: 12.-21. aug. og 26. aug.-4.sept. 2022
  SKU: N/A Norge

Siste fra reisebloggen