Turdagbøker

Kategorier

Her finner du dagbøker fra turene våre. Følg dine kjente og kjære når de legger ut på eventyr til nære og fjerne strøk.

Turdagbøkene blir oppdatert så ofte vi klarer underveis. Mange av turene våre går til strøk uten telefondekning og wifi, så av og til må du som sitter hjemme smøre deg med litt tålmodighet mellom hver oppdatering.

Går du med en drøm om å for ekspempel krysse Grønland eller bestige Aconcagua? Da er turdagbøkene fint lesestoff! Her får du innblikk i hvordan gruppa har det, utfordringer de møter underveis og hvordan de løser det.

SISTE INNLEGG

AKTUELLE TURER

 • Skitur i Pasvik

  Bli med på en eventyrlig skitur til ville og vakre Pasvik i slutten av mars. Vi starter så langt øst og sør vi kan komme, ved grensa til Finland og Russland. Herfra skal vi i løpet av åtte dager ta deg med gjennom en av de mest øde og unike villmarkene i Norge.

  PRIS: 11.900,- DATO: 22.-29.MARS 2019
  SKU: 20068T Norge
 • Klatretur til Mallorca

  Den spanske øya Mallorca er kanskje mest kjent for sol og bading, men den er også et eldorado for klatrere. Her finnes det tusenvis av klatreruter på nydelig kalkstein og utfordringer på alle ferdighetsnivåer. Landskapet er variert med fjell, grønne høyder og badestrender med krystallklart vann. Sammen skal vi utforske noe av det øya har å by på av vertikal moro.

  PRIS: 9.900,- DATO: 4. – 11. MAI 2019
  SKU: 20070T Europa
 • Kilimanjaro med safari

  Bli med oss til Afrikas tak, Kilimanjaro, som med sine 5895 moh er det høyeste fjellet på det afrikanske kontinentet. Fjellturen er unik og variert og vi opplever nesten alle klimasoner og værtyper på veien mot toppen. Etter fjellturen reiser vi på safari i naturvernområdet Ngorongoro hvor vi får oppleve den største tettheten av storvilt i verden på nært hold.

  PRIS 45.000,- DATO: 30.JUNI – 12.JULI 2019
  SKU: 20044T Afrika