Bergans Adventures

Ekte turglede for alle!

Bergans visjon er å inspirere, legge til rette for og dele turglede.

Vårt mål har alltid vært å få folk ut på tur og gi dem gode opplevelser og oppdage den fantastiske naturen som omgir oss.

Med Bergans Adventures har vi tatt dette tilbudet ett stort skritt videre. Ved å tilby et variert og godt tilbud av kvalitetssikrede turopplevelser, vil vi senke terskelen for at nettopp du skal komme deg ut på drømmeturen. For det kan være en stor utfordring å reise på drømmeturen. Om den er lang og høy, eller ikke fullt så fysisk utfordrende.

Å gå over Grønland på ski eller å padle packraft på Akerselva krever mye logistikk, planlegging og et godt team rundt deg som vet hva de driver med og har erfaring. Det har vi. Med oss på laget har vi dyktige guider med stor kompetanse om de turene de leder. Dette er viktig for oss. Filosofien vår er at deltageren er i fokus, detaljene er viktige og at veien er målet. Kombinert med lang erfaring på tur og spennende medarbeidere fulle av kreativitet og kunnskap, er vi overbevist.

Vi skal skape ekte turglede for deg!

Våre guider

Her kan du lese mer om våre dyktige guider. De gleder seg til å vise deg sin verden og dele av sin kunnskap. Sammen skal vi gjøre vårt ytterste for at du skal få fantastiske turopplevelser.

CecilieSkog

Cecilie Skog

Cecilie Skog er en av verdens fremste kvinnelige eventyrere. Hennes meritter som fjellklatrer og polfarer er helt klart uten sidestykke, og kjærligheten til naturen og turlivet er en av grunnpilarene i livet hennes. Hun er den eneste i verden som både har besteget Seven Summits og gått på ski til Sydpolen og Nordpolen.
Sigurd-Felde-square

Sigurd Felde

Sigurd Felde er født og oppvokst med fjellet som lekeplass. Med mer enn 20 års erfaring som geolog og Tindevegleder (UIAGM/Nortind), har han også gjort fjellet til sin arbeidsplass. Til daglig jobber den trivelige vestlendingen som fjellfører. Sigurd har stor forkjærlighet for det å finne vegen selv gjennom førstebestigninger, gå nye turer og finne nye nedkjøringer. Han har kjørt ski på alle verdens kontinenter og kan skryte av (men det gjør han aldri) flere førstebestigninger i Canada, Pakistan og Patagonia.
Bjorn-Sekkesaeter

Bjørn Sekkesæter

Bjørn er daglig leder i Bergans Adventures, Turmann med stor T og ivrig kajakkpadler. Han har krysset Grønlandsisen et svimlende antall ganger, ledet en Irsk ekspedisjon som krysset Syd-Georgia og vært på Kilimanjaro to ganger. Han har bakgrunn fra Forsvaret og Krigsskolen. I tillegg til å planlegge og guide turer er Bjørn utdannet klatreinstruktør, og har holdt en rekke klatre- og fjellsportkurs opp gjennom årene.