Topptur

Lyst på en utfordring til vinteren? Vi tilbyr toppturer til flere destinasjoner. Bestill din topptur med Bergans Adventures i dag.

Aktuelle turer

 • Toppturkurs for jenter i Romsdalen

  Bli med til Romsdalsfjella på toppturkurs for jenter. Kurset varer i tre dager og har fokus på grunnleggende skredlære, trygge veivalg og skikjøringsteknikk. Sammen med dyktige, lokalkjente guider skal vi ut på tur og lære i praksis. Vi bor på sjarmerende Romsdal Lodge, så her ligger alt til rette for en lærerik langhelg.

  Pris: 6.990,-
  Dato: 23.-26.januar og 29.-02.februar 2025
  Varenummer: I/A Kurs
 • Toppturcamp for jenter i Romsdalen

  Alle som er glad i å stå på ski bør oppleve Romsdalen i mai – og nå inviterer vi endelig til toppturcamp for jenter på Romsdal Lodge. Dette blir en innholdsrik langhelg med dyktige og lokalkjente guider som tar oss med på Romsdalens fineste topper. Yoga på Lodge–låven og vedfyrt badstue løfter helga enda et par hakk. Det blir god stemning hele helgen, så dette kan fort bli vårens vakreste topptureventyr.

  Pris: 6.990,-
  Dato: 1.-4.mai og 08.-11.mai 2025
  Varenummer: I/A Topptur
 • Tinderuta i Jotunheimen

  Tinderuta er en fantastisk topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. I løpet av fem etapper skal vi bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap.

  Pris fra: 19.900,-
  Dato: 16.-21.april 2024
  Varenummer: I/A Topptur
 • Topptur og skredkurs på Vatnahalsen

  Vatnahalsen er et topptureldorado, og regnes som en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Bli med tindevegleder på turkurs, der vi i løpet av fire dager skal gå igjennom grunnleggende skredlære samtidig som vi skal være mye på topptur og kose oss med det fjellene har å by på.

  Pris: 11.490,-
  Dato: nye datoer for 2025 kommer
  Varenummer: I/A Kurs
 • Tinderuta i Jotunheimen – Girls only

  Har du drømt om å gå fra hytte til hytte sammen med andre jenter som er glad i toppturer? Tinderuta er en fantastisk topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. I løpet av fem etapper skal vi bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap.

  Pris fra: 19.900,-
  Dato: 30.-05. mai 2024
  Varenummer: I/A Topptur

Siste fra bloggen