Norge

AKTUELLE  TURER

  • Packraft på Akerselva

    Oppdag Oslo på en helt ny og spennende måte med packraft! Vi padler strekningen fra Maridalsvannet ned til Nydalen, og turen tar ca. 3 timer. Den øvre del av Akerselva byr på alt fra morsomme stryk til rolig jungel. Enkelte partier er godt skjermet fra den ellers hektiske hovedstaden, og vi får følelsen av å være langt uti villmarka. Bli med på en fantastisk dag på vannet, på en tur som passer for alle!

    Pris: 1.590,-
    Dato: Velg avreise 

    Kjøp et gavekort på Packraft her! 

    Varenummer: I/A Norge
  • Buldring med Cecilie Skog i Østmarka

    Bli med Cecilie Skog på buldring og grilling i sommer. Vi arrangerer to turer der Cecilie viser oss Østmarkas beste buldre-spots. Turen avsluttes hjemme i hagen til Cecilie med grilling og generelt god stemning. Hvis du liker buldring (og grilling) må du få med deg dette!

    Pris: 350,-
    Dato: 25.juni og 20.august 2024
    Varenummer: I/A Norge
  • Toppturhelg på Nes Gard

    Liker du topptur i spektakulær natur, kvalitetsmat og afterski? Bli med oss på toppturhelg på Nes Gard! Her får du tre toppturer i fjellene rundt Sogn og Luster, pakket inn i et komfortabelt og velsmakende opphold på velrennomerte og tradisjonsrike Nes Gard. Turen går over fire dager i et område som anses å være er et eldorado for toppturentusiaster. Her befinner vi oss sentralt til på Vestlandet som betyr stabile og gode snøforhold. Her snakker vi oppskriften på en kvalitetshelg for alle topptur-fans!

    Pris: 10.500,-
    Dato: 
    Varenummer: I/A Norge, Topptur
  • Skitur på Svalbard

    Bli med oss til Svalbard, når vi skal gå på ski fra øst til vest. Det er faktisk en reel fare for at du kan bli bitt av polarbasillen hvis du melder deg på denne turen! Møtet med Svalbard og det storslåtte, arktiske landskapet og naturen, vil gjøre uslettelig inntrykk. Sammen med lokalkjent guide får du servert indrefileten av hva Svalbard har å by på av storslått natur.

    Pris: 28.500,-
    Dato: 5.-14.april 2024
    Varenummer: I/A Norge, Skitur
  • Nordmarka Classic – i kano

    Opplev Oslos nære villmark når vi padler kano gjennom Nordmarka, fra Tverrsjøen i nord til Maridalen i sør. Sammen skal vi legge storbyens kjas og mas bak oss og oppleve stillheten i de dype skogene nord for byen. Erfarne guider vil legge til rette for et fantastisk villmarkseventyr rett nord for Oslo.

    Pris: 5.990,-
    Dato: 27.-30.juni, 25.-28.juli og 15.-18.august 2024
    Varenummer: I/A Norge
  • Stiløping fra hytte til hytte i Breheimen

    Yt og nyt! Unn deg selv både trening og avslapning i det vakre sommerfjellet! Breheimen er et fantastisk område for fjelløping, mellom massive fjell og breplåtå, langs stier i variert fjellterreng, mellom fjellblomster, vakre elvedeltaer og badekulper. Vi løper i fire dager fra hytte til hytte, og her får vi både gode senger, deilig mat og badstue inkludert. Gjør deg klar for en flott løpetur og trivelig løpefellesskap!

    Pris: 6.490,-
    Dato: 18.-21.juli 2024
    Varenummer: I/A Norge
  • Grunnkurs bre

    Dette er kurset for deg som har lyst til å bli i stand til å gå selvstendig på bre, enten du bare skal krysse breen på vei til en topp, vil leike i heftige brefall eller tenker å bli brefører. Kurset går over fem dager og følger NF-standarden for grunnkurs bre. Lær trygg ferdsel på både blåis og snødekt bre! 

    Pris fra: 7.200,-
    Dato: 7.-11.august 2024
    Varenummer: I/A Norge
  • Bre, tind og packraft i Jotunheimen

    Har du lyst til å fylle en helg med litt adrenalin? Både på vann, på land og i “lufta”? Hva med å padle litt packraft i en av de fantastiske elvene opp mot Jotunheimen, og leke seg litt på bre med all den sikkerhet som kreves, før vi tar deg med opp på en 2000-meters topp for å rangle litt? Nå har du muligheten til å oppleve Jotunheimens lekeplass med litt ekstra puls og mestringsfølelse.

    Pris fra: 5.990,-
    Dato: 1.-4.august og 29.-01.september 2024
    Varenummer: I/A Norge
  • Fra bre og fjell til fjord med Annelie Pompe

    Bli med på en fire dagers tur som tar deg gjennom spektakulære landskap fra majestetiske isbreer til frodige daler. Fra den isblå Hardangerjøkulen til den historiske Aurlandsdalen, vil hver dag by på nye eventyr og opplevelser. Bli med på en reise gjennom Norges vakreste naturperler!

    Pris 8.490,-
    Dato: 22.-25.august 2024
  • Stiløping fra hytte til hytte i Jotunheimen

    Bli med på årets løpetur i hjertet av Jotunheimen, langs innsjøer, over fine fjellrygger og gjennom frodige daler! Vi løper i fire dager og overnatter på sjarmerende hytter med frokost og middag inkludert. Gjør deg klar for en flott løpetur og trivelig løpefellesskap!

    Pris: 6.490,-
    Dato: 8.-11.august 2024
    Varenummer: I/A Norge

Siste fra reisebloggen