Topptur

AKTUELLE  TURER

 • Toppturcamp for jenter i Romsdalen

  Alle som er glad i å stå på ski bør oppleve Romsdalen i mai – og nå inviterer vi endelig til toppturcamp for jenter på Romsdal Lodge. Dette blir en innholdsrik langhelg med dyktige og lokalkjente guider som tar oss med på Romsdalens fineste topper. Yoga på Lodge–låven og vedfyrt badstue løfter helga enda et par hakk. Det blir god stemning hele helgen, så dette kan fort bli vårens vakreste topptureventyr.

  Pris: 6.490,-
  Dato: 09.-12.mai 2024

  SKU: TR10069-101 Topptur
 • Josten rundt

  Bli med på vestlandets Haute Route, den ultimate og komplette toppturen. Gjennom seks dager skal vi gå opp på noen av de høyeste toppene på vestsiden av Jostedalsbreen, og kjøre ned noen av de lengste og flotteste nedkjøringene som finnes i Norge. Vi skal bo og spise på lodger, gårder og hytter langs vår vei, og går derfor med lette sekker, noe som gjør at vi kan nyte skikjøringen til fulle.

  Pris fra: 20.500,-
  Dato: På forespørsel våren 2024
  Ta kontakt med oss på post@bergansadventures.no
  SKU: N/A Topptur
 • Tinderuta i Jotunheimen

  Tinderuta er en fantastisk topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. I løpet av fem etapper skal vi bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap.

  Pris fra: 19.900,-
  Dato: 19.-24.mars og 16.-21.april 2024
  SKU: N/A Topptur
 • Topptur med hundeslede i Jotunheimen

  Bli med på drømmetur til Jotunheimen. I løpet av fem dager i april skal vi bruke hundesleder for å komme oss på topptur, fram til og opp på noen av de flotteste 2000-meterstoppene i Jotunheimen. Dette blir en spektakulær tur helt utenom det vanlige.

  Pris fra: 28.990,-
  Dato: På forespørsel våren 2024
  Ta kontakt med oss på post@bergansadventures.no
  SKU: N/A Topptur

Siste fra reisebloggen