Hjem » Blogg » Gi en turopplevelse i julegave - Årets julegavetips!

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Gi bort en turopplevelse i julegave i år! Vi synes de beste julegavene man kan gi er opplevelser, og fine turopplevelser får man aldri nok av. Minnene varer også garantert lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips!

Packraft på Akerselva – Et urbant minieventyr

Oppdag Oslo på en helt ny og spennende måte med packraft. Dette er en perfekt julegave til den som har alt! Hva med å booke en tur til deg selv og en venn eller kjæreste? Da har dere noe gøy å se frem til sammen. Vi padler fra Maridalsvannet til Nydalen, og turen tar 3-4 timer. Øvre Akerselva byr på tøffe stryk og rolig jungel. Enkelte partier er godt skjermet fra den ellers hektiske hovedstaden, og vi får følelsen av å være langt uti villmarka. Guidene vil lære dere padleteknikk og sørge for at alle kommer seg trygt ned elva. Du trenger ikke å ha padlet før for å være med. Bli med på en morsom dag på vannet som passer for alle!

DATOER:  20, 21, 22, 23, 24.mai og 10, 11, 12, 13, 15.juni 2021 | PRIS: 1.250,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Packraft på Akerselva
Packraften lar oss få villmarksfølelsen midt i Oslo. Foto: @Fjellboms
Packraft på Akerselva
De som vil kan også få prøve seg på tøffe stryk i Akerselva. Foto: @Fjellboms

Vintertur til Trolltunga med ski og pulk

Bli med oss til Trolltunga i vinter, når vi tar skiene fatt, og går innover i det kalde og rene høyfjellslanskapet på veien mot det spektakulære landemerket som henger 700 meter over Ringedalsvatnet. Årlig besøker nesten 100.000 mennesker Trolltunga, men om vinteren får vi gå uten kø og i ensomhet gjennom det vakre vinterlandskapet. Dette er en helgetur med en overnatting på hotell i Odda og en overnatting i telt ved Trolltunga. Så vil du gi bort en helgeopplevelse utenom det vanlige i julegave, er dette turen!

DATOER: 22.-24.jan og 19.-21.feb 2021 | PRIS: 4.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Trolltunga_DSC01238
Trolltunga i vinterdrakt. Foto: Bård Basberg

Vinterkurs – Bli tryggere på tur om vinteren

Kjenner du noen som drømmer om lengre ekspedisjoner, men som føler at de trenger mer kunnskap og trening før de legger ut på langtur på egenhånd? Eller kanskje du vil på tur selv? Da er et vinterkurs en flott julegave! Vi arrangerer vinterkurs på Finse og i Troms. Her vil dyktige instruktører lære bort «alle triksene i boka» , og vi lærer blant annet å ivareta egen sikkerhet i vinterfjellet, og å ha det komfortabelt selv om det er kaldt. Etter å ha vært med på et vinterkurs skal du være i stand til å planlegge dine egne turer, og på den måten vil vinterfjellet kunne gi deg enromt mye glede også i fremtiden.

KURSDATOER PÅ FINSE: 3-7.MARS, 10-14.MARS, 17-21.MARS 2021 | PRIS: 6.900,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
KURSDATOER I TROMS: 17-21.FEB 2021 | PRIS: 6.900,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
vinterkurs_beisfjord_4
Hoppende glad deltager på Vinterkurs
Hardangervidda_3
Vi har arrangert Vinterkurs på Finse siden 2013

Kajakktur på Sunnmøre – Fra Tafjord til Geiranger

Skal du på én padletur neste sommer, så er dette turen du må være med på! Både Tafjorden og Geirangerfjorden står på UNESCOs verdensarvliste, og denne turen tar deg med til de skjulte perlene. Padleturen går over fire dager, og vi bor på unike teltplasser underveis. Vi besøker flere av de historiske og flotteste fjellgårdene langs fjorden og i Geiranger venter tre-retters middag og hotellovernatting på oss etter padleturen. Dette er med andre ord en tur som både gir den autentiske friluftsfølelsen og komfort i storslått vestlands-natur.

Skal du slå på stortromma under årets juletre, så er dette turen å gi i julegave! Vi selger også gavekort på tur, så du selv kan velge beløpet du vil bidra med. Du kan lese mer om gavekort her.

DATOER: 15-20.JUNI, 10-15.JULI, 7-12.AUG 2021 | PRIS: 14.900,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Kajakktur på Sunnmøre
Kajakktur på Sunnmøre i spektakulære omgivelser. Foto: @raein_sustainable_adventures

Gavekort på tur – En julegave med uendelig mye turglede!

Du kan kjøpe turgavekort hos oss, og du bestemmer selv hva beløpet skal være. Dere kan også gå sammen en gjeng og spleise på et gavekort, så blir det en enda bedre julegave! Den heldige mottakeren velger selv hvilken tur de vil bruke gavekortet på, og gavekortene våre har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato. Dette er en perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser!

LES MER OM GAVEKORT OG BESTILL HER

 

 

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Fjelltur på Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2021 går turene til eventyrøya Senja! Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god […]

Norgesferie – Opplev Norge i sommer

Norgesferie

Vi gleder oss til Norgesferie i år også! Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi er heldige som bor i et land hvor små og store tureventyr venter på oss rundt hver sving. Du trenger ikke reise langt for å få store naturopplevelser. Kanskje sommeren 2021 er året du skal besøke et nytt område du […]

Informasjon om COVID-19 og våre turer

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Vi får mange spørsmål om COVID-19 og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at våre turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter og vi holder alle våre turer i tråd […]