Hjem » Blogg » Gi en turopplevelse i julegave – Våre beste julegavetips!

Gi en turopplevelse i julegave – Våre beste julegavetips!

Vi synes de aller beste julegavene man kan gi er opplevelser! Turopplevelser får man aldri nok av, og minnene varer garantert lengre enn et par nye ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turer som ligger og venter på å oppleves. Her er våre beste julegavetips!

Vintertur til Trolltunga

På kort tid har Trolltunga, som henger 700 meter over Ringedalsvatnet utenfor Odda, blitt stedet alle skal besøke. Årlig besøker nesten 100.000 mennesker det spektakulære fjellutspringet. Men om vinteren sover det kjente landemerket og vi kan gå på ski inn i vinterfjellet uten kø! Vinterturen vår til Trolltunga er en helgetur med lokalkjent guide, og vi overnatter en natt på hotell i Odda, og en natt i telt rett ved selve Trolltunga. En flott julegave og et magisk avbrekk fra hverdagens kjas og mas!

DATO: 20.-22.MARS 2020 | PRIS: 4.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Trolltunga_DSC01238
Foto: Bård Basberg

Vårskituren fra Fjell til Fjord

Fjell til Fjord er en av de flotteste vårskiturene i Norge. Den starter høyt til fjell, på snødekte Finse, 1222 meter over havet. Vi går på fjellski over Hardangerjøkulen og ender opp nede ved fjorden i et blomstrende Hardanger. I samarbeid med Finse 1222, som har drevet hotelldrift på Finse siden 1909, arrangerer vi Fjell til fjord som en komplett helgepakke med guidet skitur, overnatting, god mat og drikke og utsikt til vakker natur. Her ligger alt til rette for en innholdsrik og flott helg til fjells!

DATOER:  24.APRIL, 29.APRIL, 30.APRIL, 01.MAI, 15.MAI | PRIS: 5.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
fjell til fjord ski
På ski fra fjell til fjord

Vinterkurs

Kjenner du noen som drømmer om lengre ekspedisjoner, men som føler at de trenger mer kunnskap og trening før de legger ut på langtur på egenhånd? Da er et vinterkurs det perfekte stedet å starte og en flott julegave! Vi arrangerer vinterkurs på Finse og i Beisfjord utenfor Narvik. Her vil dyktige instruktører lære bort «alle triksene i boka» om pulktrekking, teltrutiner, fyring med primus, navigasjon i vinterfjellet og mye mer.

KURSDATOER PÅ FINSE: 4-8.MARS OG 11-15.MARS 2020| PRIS: 5.900,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
KURSDATOER I NARVIK: 11-15.MARS 2020| PRIS: 5.900,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
vinterkurs_beisfjord_4
Hoppende glad deltager på Vinterkurs i Beisfjord utenfor Narvik
Hardangervidda_3
Vi har arrangert Vinterkurs på Finse siden 2013

Fjell- og kajakktur i Hardanger

Dette er det perfekte helgeeventyret å gi i julegave til en god venn eller kjæreste, eller kanskje dere skal melde dere på sammen?! Fjell- og kajakkturen i Hardanger er en innholdsrik helgetur hvor vi både skal gå på fjelltur og padle kajakk. Dere trenger ikke å ha padlet kajakk før, for i løpet av padleturen gjennomfører vi alle elementene i Padleforbundets introduksjonskurs slik at du får med deg våttkortet hjem!

Turen starter på Voss hvor de lokalkjente og dyktige guidene møter dere. Derfra bærer turen over fjellet til fots via DNT-perlen Kiellandbu og ned til Fyksesundet hvor kajakkene venter. Vi sover en natt inne på hytte og en natt i telt. Hjemreise fra Bergen. Dette er det beste av både norsk fjordlandskap og vestlandsk fjellheim!

DATOER: 5-7.JUNI OG 4-6.SEPT 2020| PRIS: 6.500,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
hardangerfjorden_camillaianke_3
Vi passerer DNT-perlen Kiellandbu på veien vår ned mot Fyksesundet
hardangerfjorden_camillaianke_2
Kajakkpadling i Fyksesundet

Gavekort på tur – En julegave med uendelig mye turglede!

Du kan kjøpe turgavekort ved å kontakte oss, og du bestemmer selv hva beløpet skal være. Dere kan også gå sammen en gjeng og spleise på et gavekort, så blir det en enda bedre julegave! Den heldige mottakeren velger selv hvilken tur de vil bruke gavekortet på, og gavekortene våre har en varighet på 3 år. Dette er en perfekt gave til en som er glad i tur og opplevelser!

BESTILL GAVEKORT HER

Her litt inspirasjon til hva de kan bruke gavekortet på!

Toppturseilas i Lyngen med Anne Lindmo og SPA-båten Vulkana

Finnmarksvidda på tvers fra Alta til Karasjok med ski, pulk og telt

Skitur over Grønland – Et 600km langt eventyr med ski og pulk

Skitur på Svalbard – Et polareventyr du sent vil glemme

Turjenter i Romsdalen
Blide jenter på Toppturkurs i Romsdalen.

 

Turdagbok fra Aconcagua 2020

Aconcagua_Vacas Valley

Dette er turdagboken for gruppa som skal til Aconcagua i januar 2020. De skal gå opp Vacasdalen før de skal prøve å nå toppen av Sør-Amerikas høyeste fjell, 6962 meter over havet. Her kan du følge dem på veien mot toppen. Vil du se posisjonen på kartet? Sånn gjør du det: 1. Gå inn på […]

Turnyhet – Klatrekurs på Mallorca

Mallorca_klatring

Bli med på klatrekurs på den spanske øya Mallorca i august 2020. I samarbeid med Ving arrangerer vi nybegynnerkurs i klatring med norsk klatreinstruktør, fly t/r og flott hotell. Når: 25. august – 1. september 2020 Hvor: Ponent Mar, Palma Nova, Mallorca Pris: fra 15.990,- Avreise: Oslo og Trondheim Den spanske øya Mallorca er kanskje mest kjent for sol […]

Turforedrag i Oslo | Onsdag 9.oktober 2019

Skitur over Grønland. Foto: Are O.Sæbø

Vi inviterer vi til gratis turforedrag i Bergans Flagship Store i Oslo Onsdag 9.oktober kl. 19:00 er det klart for turforedrag og masse turinspirasjon i Bergans Flagship Store i Oslo. Et knippe av våre dyktige guider kommer for å fortelle om turene våre til Aconcagua, Kilimanjaro, Skituren over Grønlandsisen og Padleekspedisjonen til Sør- Grønland. I […]