Hjem » Blogg » Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Gi bort en turopplevelse i julegave! Å gi en fin turopplevelse i julegave gir minner som garantert varer lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips.

Packraft på Akerselva – Et urbant minieventyr

Oppdag Oslo på en helt ny og spennende måte med packraft. Dette er en perfekt julegave til den som har alt! Hva med å booke en tur til deg selv og en venn eller kjæreste? Da har dere noe gøy å se frem til sammen. Vi padler fra Maridalsvannet til Nydalen, og turen tar 3-4 timer. Øvre Akerselva byr på tøffe stryk og rolig jungel. Enkelte partier er godt skjermet fra den ellers hektiske hovedstaden, og vi får følelsen av å være langt uti villmarka. Guidene vil lære dere padleteknikk og sørge for at alle kommer seg trygt ned elva. Du trenger ikke å ha padlet før for å være med. Bli med på en morsom dag på vannet som passer for alle!

DATOER:  MAI TIL SEPTEMBER 2022 | PRIS: 1.490,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Packraft på Akerselva
Packraften lar oss få villmarksfølelsen midt i Oslo. Foto: @Fjellboms
Packraft på Akerselva
De som vil kan også få prøve seg på tøffe stryk i Akerselva. Foto: @Fjellboms

Vintertur til Trolltunga med ski og pulk

Bli med oss til Trolltunga i vinter, når vi tar skiene fatt, og går innover i det kalde og rene høyfjellslanskapet på veien mot det spektakulære landemerket som henger 700 meter over Ringedalsvatnet. Årlig besøker nesten 100.000 mennesker Trolltunga, men om vinteren får vi gå uten kø og i ensomhet gjennom det vakre vinterlandskapet. Dette er en helgetur med en overnatting på hotell i Odda og en overnatting i telt ved Trolltunga. Så vil du gi bort en helgeopplevelse utenom det vanlige i julegave, er dette turen!

DATOER: 4.-6. FEB OG 18.-20.feb 2022 | PRIS: 4.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
Trolltunga_DSC01238
Trolltunga i vinterdrakt. Foto: Bård Basberg

Vinterkurs – Bli tryggere på tur om vinteren

Kjenner du noen som drømmer om lengre ekspedisjoner, men som føler at de trenger mer kunnskap og trening før de legger ut på langtur på egenhånd? Eller kanskje du vil på tur selv? Da er et vinterkurs en flott julegave! Vi arrangerer vinterkurs på Finse og i Troms. Her vil dyktige instruktører lære bort «alle triksene i boka» , og vi lærer blant annet å ivareta egen sikkerhet i vinterfjellet, og å ha det komfortabelt selv om det er kaldt. Etter å ha vært med på et vinterkurs skal du være i stand til å planlegge dine egne turer, og på den måten vil vinterfjellet kunne gi deg enromt mye glede også i fremtiden.

KURSDATOER PÅ FINSE: 2-6.MARS, 9-13.MARS, 30.MARS – 3.APRIL 2022 | PRIS: 6.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
KURSDATOER I TROMS: 16-20.FEB 2021 | PRIS: 6.990,- | MER INFO OM TUREN FINNER DU HER
vinterkurs_beisfjord_4
Hoppende glad deltager på Vinterkurs
Hardangervidda_3
Vi har arrangert Vinterkurs på Finse siden 2013

Gavekort på tur – En julegave med uendelig mye turglede!

Du kan kjøpe turgavekort hos oss, og du bestemmer selv hva beløpet skal være. Dere kan også gå sammen en gjeng og spleise på et gavekort, så blir det en enda bedre julegave! Den heldige mottakeren velger selv hvilken tur de vil bruke gavekortet på, og gavekortene våre har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato. Dette er en perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser!

LES MER OM GAVEKORT OG BESTILL HER

 

 

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer og kurs, og du velger selv hvor stort beløp du vil kjøpe for. Dette er den perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser! Våre gavekort har […]

ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

Sol på vinterfjellet

Bli med  ADHD Norge og Bergans Adventures på førjulstur ADHD Norge har på slutten av året fått tilskudd fra Helsedirektoratet til å arrangere flere førjulsturer for unge voksne og voksne med psykiske helseutfordringer. I samarbeid med ADHD Norge har vi utformet et turtilbud hvor vi tar deg med på tur og stiller med mat, overnatting, […]

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Fjelltur på Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2021 går turene til eventyrøya Senja! Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god […]