Gavekort – Til den eventyrlystne

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE!

Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer og kurs, og du velger selv hvor stort beløp du vil kjøpe for. Dette er den perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser!

Våre gavekort har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato. Etter bestilling mottar du faktura på det valgte beløpet. Vi kan sende gavekortet til deg på e-post eller du kan få det hjem i postkassa. På den måten kan du selv overraske den heldige mottakeren med gaven!

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ring oss på 32 25 25 00 (Man-fre: 09:00 – 16:00)

BESTILL GAVEKORT HER

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

TURER FOR ALLE – FINN DEN PERFEKTE TURGAVEN

Hvis du ikke ønsker å kjøpe et gavekort på valgfri tur, kan du kjøpe plasser på en allerede oppsatt tur eller kurs. Kanskje du vil at dere skal reise på tur sammen? Da har vi samlet våre beste julegavetips her, eller du kan fritt velge blant alle turene vi har åpne for påmelding.

VÅRE BESTE JULEGAVETIPS

RIKTIG KLÆR OG UTSTYR TIL TUREN

Riktig klær og utstyr er med på å gjøre de gode turopplevelsene enda bedre. Når du kler deg riktig i forhold til den aktiviteten du skal, vil du få mer tid til å nyte naturen og slipper å bekymre deg for om klærne tåler det. Velg klær og utstyr du kan ha glede av i mange år fremover, og vi oppfordrer deg til å reparere klær og utstyr hvis de går i stykker. Sjekk ut Bergans julegavetips på klær og utstyr til det neste eventyret – enten det er til en nærtur eller lange ekspedisjoner.

JULEGAVETIPS PÅ KLÆR OG UTSTYR FRA BERGANS

Har du fått gavekort?

Gratulerer med gaven. Vi håper du finner en tur som passer deg på siden vår, og du kan velge fritt blant de turene som er aktive og har ledige plasser. Våre gavekort har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato.

Når du har funnet din tur:

  • Meld deg på via tursiden og fyll ut informasjonen slik skjema krever.
  • Legg inn at du har gavekort i merknadsfeltet, og før på gavekortnummer/beløp.
  • Vi vil sørge for at beløpet du skal betale blir justert med verdien på gavekortet ditt.

Har du spørsmål til dette eller til noen av turene våre, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å gjøre din tur til en så bra opplevelse som mulig.

Hvis du ønsker at vi hjelper deg med å huske på at du har et ubenyttet gavekort, sender du oss navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer til post@bergansadventures.no, så vil vi sørge for at du får en påminnelse i god tid før gavekortet løper ut.

Cecilie_Skog_ss23_Midtmaradalen_HKKH-0111

Bli med på sommerens drømmetur!

Sommerturene våre er varierte, og på turprogrammet finner du alt fra kortreiste kanoturer til fot- og løpeturer i fjellet og tinderangling for de som søker...
Grønland_Amundsen_2023

Turdagbok Grønland 2023 – Amundsengruppa

Dette er turdagboken for Amundsengruppa som skal krysse Grønland i mai 2023. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst - et...
Foto_Morten_Rostille25

Våre skiturer og vinterkurs

Drømmer du om frisk fjelluft, kuldegrader og snødekte fjell? Vi har mange flotte skiturer på turprogrammet for vinteren 2024. Her finner du alt fra arktiske...