Vinterens toppturer og kurs!

Topptur på ski har blitt den nye folkesporten, og det er ikke så rart. Å nyte nedkjøringer i urørt snø etter å ha nådd toppen for egen maskin gir både store naturopplevelser, masse mestringsfølelse og er sosialt. Den kalde fine tida nærmer seg, og vi har noen skreddersydde opplevelser på turprogrammet for vinteren 2024.

Blant vinterens toppturer og kurs finner du alt fra helgeturer til ukeslange turer med bratte nedkjøringer og mange høydemeter. Book din topptur nå, så har du noe å se frem i mot når høstkveldene blir mørke og lange!


TOPPTURKURS I ROMSDALEN – GIRLS ONLY!

Det populære toppturkurset for jenter i Romsdalen er endelig åpent for påmelding. Kurset er for deg som ønsker å lære om trygge veivalg, skikjøringsteknikk og grunnleggende skredlære i alpine omgivelser. Sammen med lokalkjente guider og andre likesinnede jenter vil dere utforske det beste Romsdalsfjella har å by på. Vi skal ut på tur og lære i praksis, samtidig som vi bor godt på sjarmerende Romsdal Lodge. Her ligger alt til rette for en lærerik helg og hyggelig helg.

DATO: 25.-28.JANUAR og 1.-4.FEBRUAR 2024 | PRIS: 6.490,- | LES MER OM KURSET HER

TOPPTUR OG SKREDKURS PÅ VATNAHALSEN

Sett deg på toget og bli med oss til fjells og vinterparadiset Vatnahalsen. Området rundt Vatnahalsen regnes som en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge og er et topptureldorado. Bli med lokalkjent tindevegleder på turkurs, der vi i løpet av fire dager skal gå igjennom grunnleggende skredlære samtidig som vi skal være mye på topptur og kose oss med det fjellene har å by på. Vi bor på sjarmerende Vatnahalsen hotell. Her hygger vi oss med afterski, sauna og velsmakende lokalprodusert mat. Bli med på en fullspekket langhelg til fjells.

DATO: 22.-25.FEBRUAR og 29.-3.MARS 2024 | PRIS: 11.490,- | LES MER OM KURSET HER
 

TOPPTURHELG PÅ NES GARD –  Turnyhet!

Årets turnyhet er en uforglemmelig topptur-opplevelse i vakre Luster. Her får du skikjøring i verdensklasse kombinert med idyllisk overnatting på Nes Gard. Du vil bli servert lokalprodusert mat, og du kan også få den perfekte avslutningen på dagen med badstue og stamp. Vi lover en helg du sent vil glemme!

DATO: 22.-25.FEBRUAR OG 22.-25.MARS 2024 | PRIS: 10.500,- | LES MER OM TUREN HER

TINDERUTA I JOTUNHEIMEN – Hytte til hytte via vakre tinder

Bli med oss på toppturklassikeren, Tinderuta. Dette er en spektakulær topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. Vi skal i løpet av fem etapper bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap. Turen går fra hytte til hytte og her blir det tid for afterski, god mat og drikke. Den lokalkjente tindeveilederen vil ta oss med til de beste toppene og finne de mest snøsikre nedkjøringene.

DATO: 19.- 24. MARS og 16.-21.APRIL 2024 | PRIS FRA: 19.900,- | LES MER OM TUREN HER

TOPPTURCAMP FOR JENTER I ROMSDALEN

Vi inviterer alle skiglade jenter til toppturcamp i Romsdalen i mai! Dette blir en innholdsrik og aktiv langhelg, fullspekket med toppturer, yoga, badstue og afterski. Her møter du andre skifrelste jenter, og sammen med de lokalkjente guidene skal vi på uforglemmelige toppturer i de vakre Romsdalsfjellene. Vi bor og spiser godt på sjarmerende Romsdal lodge, som ligger perfekt plassert innerst i isfjorden. Ta med venninnegjengen på vårens vakreste eventyr!

DATO: 9.-12.MAI 2024 | PRIS: 6.490,- | LES MER OM TUREN HER

JOSTEN RUNDT, VEST  – VESTLANDETS HAUTE ROUTE

Bli med på vestlandets Haute Route, den ultimate og komplette toppturen. Gjennom seks dager skal vi gå opp på noen av de høyeste toppene på vestsiden av Jostedalsbreen, og kjøre ned noen av de lengste og flotteste nedkjøringene som finnes i Norge. Vi skal bo og spise på lodger, hytter og hotell, og går derfor med lette sekker, noe som gjør at vi kan nyte skikjøringen til fulle.

DATO: Tur på forespørsel i 2024 | PRIS FRA: 20.500,- | LES MER OM TUREN HER

TURDELTAGERE FÅR RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR

Når du melder deg på en av våre turer eller kurs, får du hele 35% rabatt på klær og utstyr i Bergans Flagship Store i Oslo og på Bergans.com. Den nye Y MountainLine kolleksjonen til Bergans of Norway er laget for lange dager ute på ski i fjellet, og er vårt førstevalg når vi skal på topptur. Sjekk ut kolleksjonen her.  Skal du handle på nett, ta kontakt med oss, så sender vi deg rabattkoden etter at du har betalt for turen. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

Cecilie_Skog_ss23_Midtmaradalen_HKKH-0111

Bli med på sommerens drømmetur!

Sommerturene våre er varierte, og på turprogrammet finner du alt fra kortreiste kanoturer til fot- og løpeturer i fjellet og tinderangling for de som søker...
4CD17FFB-E440-453D-8AA3-B963212D7F02-23393-00001685E06932E9

Turdagbok Grønland 2024 – Nansengruppa

Dette er turdagboken for Nansengruppa som skal krysse Grønland i mai 2024. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst - et...
6249818208_AB1A6915

Våre klatreturer med Sigurd Felde

Nå har du muligheten til å bli med oss på noen av de flotteste klatreturene Jotunheimen har å by på. Her vil du oppleve noen...