Grønland

Bli med oss til Grønland -verdens største øy hvor 80% av landet er dekket av is, fjellene er høye og fjordene dype. Til tross for all isen lever virkelig Grønland opp til navnet sitt – her er det faktisk grønt!

Vi har arrangert skiekspedisjoner over Grønlandsisen siden 2009, og den 600 km lange skituren over isen er som å oppsøke eventyret, for så å bli en del av det! Skituren over Grønland fra vest til øst arrangeres hvert år i mai.

Men verdens største øy har mer å by på enn bare is og snø. Vil du oppleve Grønland på sommeren uten ski på bena kan du bli med oss på fotturen langs polarsirkelen når vi går langs Arctic Circle Trail, og bli med til Isfjorden og Diskoøya hvor vi kommer tett på lokalbefolkningen og det rike dyrelivet.

Vi arrangerer også kajakkturer på Sør-Grønland. Langs kysten i sør venter det oss et mektig landskap hvor spisse tinder stuper ned i grønne, frodige daler. Her finner vi historiske tufter fra vikingenes tid og får innblikk i inuittenes fangstsamfunn. Ulendt terreng gjør at kajakken er en optimal måte å oppdage denne delen av øya på.

AKTUELLE  TURER

Viser alle 4 resultater

 • På ski over Grønland

  Å krysse Grønland er som å oppsøke eventyret, for så å bli en del av det. Det er en opplevelse for livet, en tur du aldri vil glemme, og den vil være med å prege deg også etter at den er over. Turen går fra Kangerlussuaq i vest til Isortoq i øst, en 600km lang skiekspedisjon med ski og pulk.

  PRIS FRA: 84.500,-  DATO: MAI 2022
  SKU: N/A Europa, Grønland
 • Padleekspedisjon på Grønland

  Bli med på padleekspedisjon til frodige Sør-Grønland. I løpet av 14 dager skal vi utforske fjordsystemene nord for Kapp Farvel, og disse fjordarmene byr på skikkelig eventyr. Her ruver tinderekkene over oss og breene stuper ned i isfylte fjorder. Dette er en tur som burde stå på ønskelisten til alle som er glad i padle kajakk!

  PRIS: 39.000,- DATO: JULI 2022
  SKU: 20167 Europa, Grønland
 • Grønland – Arctic Circle Trail

  Bli med på et arktisk sommereventyr! Opplev Grønland på sommeren – til fots og til sjøs. Vi går fotturen langs Arctic Circle Trail fra Kangerlussuaq til Sisimiut. Etterpå tar vi oss med båt til Diskoøya og til Ilulissat ved den berømte Isfjorden, og får oppleve det rike dyrelivet og storslagen natur.

  PRIS 37.500,- DATO: PÅ FORESPØRSEL
 • Fottur og kajakk på Grønland

  Grønland er nok mest kjent for “den store bre”, men langs kysten i sør venter det oss et mektig landskap hvor spisse tinder stuper ned i grønne daler. Her finner vi historiske tufter fra vikingenes tid og får innblikk i inuittenes fangstsamfunn. Ulendt terreng gjør at kombinasjonen fottur og kajakk blir en optimal måte å plukke perler fra Sør-Grønlands frodige natur.

  PRIS: 39.000,-  DATO: juli/aug 2022
  SKU: 20168T Europa, Grønland

Siste fra reisebloggen