Klatretur

Liker du å klatre? Vi tilbyr klatreturer til flere destinasjoner. Bestill din klatretur med Bergans Adventures i dag, les mer her.

AKTUELLE  TURER

Viser alle 2 resultater

 • Klatretur med Cecilie Skog

  Bli med oss på jentetur til Kalymnos sammen med Cecilie Skog! Den greske øya Kalymnos er et paradis for klatrere. Her finnes det tusenvis av klatreruter på nydelig kalkstein, og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. I løpet av en uke skal vi utforske hva øya har å by på av spennende utfordringer på klippene, men også nyte sol og varme og alt hva Hellas har å by på.

  PRIS: 19.900,- DATO: Datoer for 2022 kommer
  SKU: N/A Europa
 • Klatretur til Kalymnos

  Bli med oss på klatretur til Kalymnos! Den greske øya Kalymnos er et paradis for klatrere. Her finnes det tusenvis av klatreruter på nydelig kalkstein, og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. I løpet av en uke skal vi utforske hva øya har å by på av spennende utfordringer på klippene, men også nyte sol og varme og alt hva Hellas har å by på.

  PRIS: 15.990,- DATO:
  SKU: 20108T Europa

Siste fra reisebloggen