Klatretur

Liker du å klatre? Vi tilbyr klatreturer til flere destinasjoner. Bestill din klatretur med Bergans Adventures i dag, les mer her.

AKTUELLE  TURER

Viser alle 2 resultater

 • Klatretur til Kalymnos

  Bli med oss på jentetur til Kalymnos sammen med Cecilie Skog! Den greske øya Kalymnos er et paradis for klatrere. Her finnes det tusenvis av klatreruter på nydelig kalkstein, og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. I løpet av en uke skal vi utforske hva øya har å by på av spennende utfordringer på klippene, men også nyte sol og varme og alt hva Hellas har å by på.

  PRIS: 19.900,- DATO: 22. – 29. MAI OG 29. MAI – 05. JUNI 2020
  SKU: N/A Europa
 • Klatrekurs på Mallorca

  Den spanske øya Mallorca er kanskje mest kjent for sol og bading, men den er også et eldorado for klatrere på alle nivå. Våre dyktige instruktører vil legge til rette for at du i løpet av ei uke vil lære alt innen grunnleggende sikrings- og klatreteknikk i trygge omgivelser. Enten dette er starten på klatrekarrieren din, eller bare en aktiv ferie der du ønsker å utfordre deg selv, kan vi love deg ei utfordrende og spennende uke på denne spanske øya, sentralt i Middelhavet.

  PRIS: 14.500,- DATO: 25.AUGUST – 1.SEPTEMBER 2020
  SKU: 20085T-1 Europa

Siste fra reisebloggen