Buldring med Cecilie Skog i Østmarka

Neste avreise: 25.06.2024


Buldring I Klatring I Sommer

Pris KR 350,-

Kredittkort ved bestilling

Antall dager:
1

Påmeldingsfrist:
Velg avreise

Turguide:
Cecilie Skog

Bli med Cecilie Skog på buldring og grilling i sommer. Vi arrangerer to turer der Cecilie viser oss Østmarkas beste buldre-spots. Turen avsluttes hjemme i hagen til Cecilie med grilling og generelt god stemning. Hvis du liker buldring (og grilling) må du få med deg dette!

Pris: 350,-
Dato: 25.juni og 20.august 2024

OM TUREN

OM CECILIE SKOG
Cecilie Skog er en av verdens fremste kvinnelige eventyrere. Hun er den eneste i verden som både har besteget Seven Summits og gått på ski til Sydpolen og Nordpolen. Hun har krysset Antarktis uten etterforsyninger, med ren muskelkraft. Der tidligere ekspedisjoner hadde benyttet skiseil og hunder, var ski og pulk alt jenta fra Sunnmøre hadde med seg. Cecilie har også krysset Grønland fem ganger, siste gang var hun i tillegg gravid! Cecilie er utdannet sykepleier og fjellfører, og er i tillegg gründer av Oslo klatresenter på Skullerud hvor hun er å finne store deler av året.

Dagsprogram

BULDRING MED CECILIE SKOG I ØSTMARKA
Vi møter Cecilie ca 100 meter inn i skogen ved Østmarka idrettsbarnehage kl. 17:00. Herfra skal vi ta oss til Cecilies favoritt buldre crag i Østmarka. Nøyaktig hvor turen går vil være en overraskelse. Turen krever at du minst er i middels god fysisk form.
Det er et begrenset antall plasser på denne turen, så meld deg på nå!

Oppmøtetid: kl.17:00

Oppmøtested: I skogen ca 100 meter innenfor Østmarka Idrettsbarnehage og Solbergliveien P-plass.
Oppmøtested vil være tydelig merket med beachflagg. 

Sluttsted: Hjemme hos Cecilie Skog (ikke langt fra oppmøtested).  

Praktisk info

VANSKELIGHETSGRAD
Denne turen passer i utgangspunktet for alle, og du trenger ikke å ha klatret før for å få en morsom og fin opplevelse. Det eneste kravet vi stiller er at du har normalt god fysisk helse, og så må du være forberedt på å takle de utfordringene som klatringen gir underveis.

Veibeskrivelse med bil
Kommer du med bil følger du beskrivelsen mot Solbergliveien P-plass. Her er det mulig å parkere gratis – Solbergliveien P-plass.
Parkeringen ligger rett ved Østmarka idrettsbarnehage.

Reiser du kollektivt
Reiser du kollektivt, kan du ta buss nr.76 eller 79 til Solbergliveien. Herfra er det ca. 200 meter å gå bort til skogen ved Østmarka idrettsbarnehage. Sørg for å være på plass på oppmøtestedet til korrekt klokkeslett. Vi vil bevege oss inn i skogen kort tid etter oppmøtetid, så du må sørge for å være på plass til rett tid.

GUIDENE
25.juni: Cecilie Skog
20.august: Cecilie Skog

BETALING
Du betaler turen 100% når du bestiller. Umiddelbart etter at du har bestilt og betalt, vil du motta en påmeldingsbekreftelse/ordrebekreftelse. Sjekk søppelpostkassen din dersom du ikke finner den. Spam-filteret ditt kan ha stoppet den. PS! I ordrebekreftelsen står det at du vil motta depositumsfaktura fra oss om kort tid. Det vil du ikke ettersom den allerede er betalt 100%.

VILKÅR
På denne turen gjelder de generelle vilkårene for avbestilling – våre reisevilkår

TUREN INKLUDERER

 • Leie av klatresko, buldrematte og kalkpose
 • Flinke og sertifiserte instruktører og guider
 • Sikkerhetsutstyr: førstehjelpsutstyr
 • Grilling hjemme hos Cecilie Skog

TUREN INKLUDERER IKKE

 • Mat eller drikke underveis i skogen
 • Reise til og fra start – og endested
 • Klær til å klatre i (se utstyrsliste)

Utstyrsliste

RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR FRA BERGANS

Som deltager på våre turer, får du 35% rabatt på klær og utstyr hos Bergans. Du kan bruke rabatten i nettbutikken på bergans.com eller i Bergans Flagship Store i Oslo sentrum. Du får koden tilsendt på e-post når vi bekrefter turen din. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

KLÆR OG VÆR
Vi anbefaler å kle deg i klær som er egnet for klatring (fleksibelt), og det vil kunne være noe venting, så kle deg etter vær og temperatur. Det er også viktig å ha med tørt skift til grillingen hjemme hos Cecilie etter klatreøkten.

UTSTYRSLISTE

 • Treningstøy/klatretøy etter værforholdene (vi anbefaler alle å sjekke yr.no når det nærmer seg tur)
 • Joggesko/tursko
 • Drikkeflaske og lett snacks
 • Ryggsekk
 • Klatresko (gi beskjed om du vil låne)
 • Kalkpose (om du har)
 • Hodelykt
 • Myggspray
 • Solkrem
 • Solbriller
 • Caps
 • Ekstra skiftetøy

ARRANGØRUTSTYR
Vi stiller med sikkerhetsutstyr (førstehjelpspakke). Buldrematter, klatresko og kalkposer. Oppgi i bestillingen om du trenger å låne klatresko av oss (NB! klatresko er små i størrelsen)

Meld interesse for Buldring med Cecilie Skog i Østmarka

Passet ikke datoen denne gangen, eller føler du kanskje at du trenger litt tid på å komme i form før du hiver deg med? Meld interesse så gir vi deg beskjed neste gang vi setter opp en lignende tur.