Opplev eventyrøya Senja

Neste avreise: 19.08.2021

Pris KR 13.900*

*Pris for grunnpakke

Antall dager:
4

Påmeldingsfrist:
Velg avreise

Turguide:
Kjell Harald Horn

Nullstill

Bli med oss til eventyrøya Senja! Denne turen tar deg med til de kjente fjellene og de skjulte perlene. Det blir fottur til fjellet Segla, båttur, kajakkpadling og tid til å bare nyte omgivelsene. Vi bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn, som er gjort om til et flott resort-hotell. Vi arrangerer transport fra/til flyplassen, så her ligger alt til rette for en deilig langhelg med både frisk luft og all tenkelig luksus.

Pris fra: 13.900,- Datoer: 19.-22.aug og 16.-19.sept 2021

ARCTIC HIKE SENJA – OPPLEV HVA EVENTYRØYA SENJA HAR Å BY PÅ!

Dette arktiske eventyret er for dere som vil gå i fjellene på Senja, nyte den ville og vakre naturen og samtidig bo godt og spise godt. Fullpensjon på idylliske Hamn i Senja er inkludert i turen. I løpet av disse fire dagene skal vi besøke noen kjente landemerker, som fjellene Segla og Inste Kongen, og lokale guider viser vei via mindre kjente stier vi kun kommer til med båt.

Vi skal også gå noen av de lokales favoritturer og dere kan velge mellom kajakkpadling i krystallklart vann eller en fjelltur til Husfjellet med båt-transport inkludert. Turdagene kan avsluttes i jacuzzien med utsikt utover Atlanterhavet eller kanskje det frister med badstue og en forfriskende dukkert i havet? Vi arrangerer transport fra/til flyplassen, så her ligger alt til rette for en deilig langhelg med både frisk luft og all tenkelig luksus.

HØYDEPUNKTER

 • 3 netter fullpensjon på idylliske Hamn i Senja med lokale matopplevelser
 • 2 dyktige lokale guider viser vei på fjellturene
 • Fottur til Inste Kongen og det ikoniske fjellet Segla, inkl. båttransport til turstart.
 • Velg mellom kajakkpadling i krystallklart vann eller fottur til Husfjellet med båttransport inkludert.
 • Nyt midtnattsolen i august og opplev nordlyset i september
Vill natur på Senja
Eventyrøya Senja byr på vill og vakker natur. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

BO OG SPIS GODT PÅ HAMN – DET PERFEKTE STEDET Å LADE BATTERIENE ETTER TUR

Vi skal bo godt på det gamle fiskeværet Hamn i Senja, som ligger på yttersia av Nord-vest Senja med Atlanterhavet rett på. Hamn i Senja har vært en sikker havn for fiskere i hundrevis av år, og fra 1880-tallet fremsto det som et aktivt fiskevær med både postkontor, telegraf, butikk og landhandleri. Hamn ble et overnattingssted i 1994, og er i dag et resort hotell som tilbyr moderne og høy standard på både overnatting og mat. Her står vertskapet klar med ferske lokale råvarer og tar godt vare på oss i de spektakulære omgivelsene. 

Hamn i Senja
Hamn i Senja Foto: Hamn i Senja

HVA ER ARCTIC HIKE?

Arctic Hike tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I år går turen til eventyrøya Senja!

Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god lokal mat, bo komfortabelt på håndplukkede overnattingssteder. Møt de lokale og bli bedre kjent med den nord-norske kulturen og tradisjonene.

Les mer om Arctic Hike

DON´T UNDERSTAND NORWEGIAN? – NO PROBLEM, WE GOT YOU!

If you want to join our Arctic Hike Womens Edition Trip, but need more info in english, please send us an email and we will answer all your questions, provide you with an intinerary in english and help you with booking.

Our e-mail is: post@bergansadventures.no

SMITTEVERN PÅ TUR

Vi holder alle våre turer i henhold til smittevernsrådene fra Folkehelseinstituttet. Det er viktig for oss at du skal føle deg trygg på tur med oss, og vi har derfor gjort justeringer på alle våre turer for å overholde de til enhver tid gjeldene rådene fra myndighetene.

DAG 1 – VELKOMMEN TIL SENJA

Velkommen til Senja, og til Hamn i Senja, hvor vi skal bo med Atlanterhavet rett på og fjellene som nærmeste nabo. Vi sjekker inn på Hamn kl. 19:00, og etter vi har sjekket inn på rommene eller leilighetene våre samles vi for å ønske velkommen og spise middag sammen. Etter middag blir det en tur til Ballvika for litt bålkos og historiefortelling, eller vi slapper av i fyrhuset og blir bedre kjent.  -/-/M

DAG 2 – FOTTUR TIL INSTE KONGEN OG SEGLA

Etter å ha våknet til den spektakulære utsikten møtes vi til en deilig frokost. I dag skal vi gå til det spektakulære fjellet Segla, men skal ikke gå den veien alle andre går. Dette er en tøff tur, men dyktige guider tar godt vare på deg, så dette er helt klart en tur som er verdt litt slit opp motbakkene. Vi blir fraktet til turstart med båt, og skal gå via Inste Kongen på veien mot Segla. På veien tilbake til Hamn stopper vi innom Ersfjord strand, Bergsbotn og Tungeneset utkikkspunkt, som alle ligger langs Nasjonale Turistveger. F/L/M

Tilbake på Hamn venter en bedre middag og vi kan slappe av og nyte godfølelsen.

Valgfritt tillegg: De som ønsker kan booke jacuzzien utendørs, som ligger med Atlanterhavet rett på. En perfekt avslutning på turdagen!

DAG 3 – VALGET ER DITT: FJELLTUR, KAJAKKTUR ELLER BARE NYT OMGIVELSENE

Etter en lang turdag i går tar vi en roligere dag. Vi nyter en lang og god frokost for å starte dagen. I dag kan dere velge mellom ulike aktiviteter. Bli med guiden på en fjelltur til Husfjellet, eller bli med på kajakktur blant de mange små idylliske øyene utenfor Hamn. Ønsker dere å bare slappe av i de nydelige omgivelsene er dette også helt ok. F/L/M

Fjelltur: De som ønsker å bli med på fjelltur denne dagen blir fraktet med båt til turstart, og guiden tar dere med på en flott fjelltur.

Kajakktur: Vi padler ut mellom de mange små holmene og skjærene utenfor Hamn. Vannet er krystallklart og vi spiser lunsj på en kritthvit strand på en av de små øyene. Du trenger ikke å ha padlet før for å bli med.

På kvelden samles vi igjen til middag og vertskapet på Hamn tar godt vare på oss.

Valgfritt tillegg: Hva med en badstuopplevelse med forfriskende dukkert i havet?

DAG 4 – FJELLTUR OG FARVEL

Dette er siste dagen vår i dette paradiset, og i dag går turen til Sukkertoppen etter frokost, en fjelltopp som ligger rett bak Hamn. Herfra får vi en fantastisk utsikt mot deler av området vi har utforsket de siste par dagene. Kanskje du er tøff og tar et forfriskende fjellbad på veien ned? Etter fjellturen sier vi farvel til Senja og vertskapet på Hamn. Transporten tilbake til Bardiufoss/Tromsø går ca. kl. 16:00. F/L/-

VANSKELIGHETSGRAD

Denne turen har middels vanskelighetsgrad. Du bør ha gått litt på tur før, være i normal god fysisk form og i stand til å bære din egen dagstursekk (ca 5 kg) på fjellturene. Turen til Inste Kongen og Segla er turens lengste, ca. 18km og 900 høydemeter. Det er sti hele veien men enkelte partier er litt luftige.

REISEN TIL OG FRA SENJA

Vi setter opp transport mellom Bardufoss/Finnsnes (for de som flyr til Tromsø) og Hamn, dette er inkludert i prisen.

Nærmeste flyplass er Bardufoss, ca. 1,5 times kjøretur fra Hamn. Fra flyplassen arrangerer vi transport til Hamn. Denne bussen går kl 16:45 fra Bardufoss flyplass. Både SAS og Norwegian flyr daglig fra Oslo.

Du kan også fly til Tromsø med enten SAS eller Norwegian. Herfra kan du ta AirportExpress-buss til havna i Tromsø og hurtigbåten derfra videre til Finnsnes. Ta hurtigbåten som går fra Tromsø senest kl. 16:15. I Finnsnes plukker vi deg/dere opp med buss kl. 17:45 som kjører til Hamn.

Billetter til hurtigbåten kan kjøpes her: tromskortet.no
Billetter til AirportExpress kan kjøpes her: AirportExpress buss

Merk: Billetter til AirportExpress og ferjen er ikke inkludert i turen. Buss fra Bardufoss/Finnsnes til Hamn er inkludert i prisen.

Når turen er over går det buss tilbake til Bardufoss flyplass som korresponderer med flyet til Oslo med avgang kl. 19:20. Vi stopper også i Finnsnes for å slippe av de som vil ta hurtigbåten tilbake til Tromsø (Avgang kl. 18:15 fra Finnsnes).

Hurtigbåten korresponderer dessverre ikke med siste flyet tilbake til Oslo, men vi kan anbefale en natt på Thon Hotel i Tromsø og fly hjem neste dag for å få enda mer ut av turen. (Ekstra hotellnatt ikke inkludert i turen).

FORSIKRING

Du må ha vanlig, privat reiseforsikring for å delta på turen.

VILKÅR

Ved påmelding gjelder våre generelle vilkår ved avbrutt tur eller avmelding.

INKLUDERT I PRISEN

 • Erfarne og lokale guider
 • Transport t/r flyplassen (Bardufoss/Finnsnes)
 • 3 netter fullpensjon på Hamn i Senja (2 pers i dobbeltrom m. privat bad, se fullstendig prisliste for oppgradering)
 • Guided fotturer til Inste Kongen og Segla inkl. båttransport
 • Guidet fottur til Sukkertoppen
 • Velg mellom kajakktur m. øy-lunsj eller fottur til Husfjellet med båt-transport

IKKE INKLUDERT I PRISEN

 • Flybilletter t/r Bardufoss/Tromsø
 • Billetter på ferja hvis du kommer via Tromsø
 • Personlig utstyr (du får tilsendt utstyrsliste)
 • Ekstra aktiviteter, matopplevelser eller romoppgradering (se fullstendig prisliste)
 • Snacks, sjokoladebarer o.l. til snacks på fjellturene

FULLSTENDIG PRISLISTE

VALGFRIE TILLEGGSAKTIVITER
 • Nyt midtnattsolen (aug) eller solnedgangen (sept) i jacuzzien med utsikt mot Atlanterhavet – + NOK 375/440
 • Øl-smaking fra det lokale bryggeriet med arktisk tapas – + NOK 695
OVERNATTING

Inkludert i turprisen er overnatting i dobbeltrom med eget privat bad. Leilighetene har 3 dobbeltrom med privat bad og deler romslig stue og kjøkken, terrasse og har utsikt mot enten havet eller havna.

 • Enkeltromstillegg – + NOK 2.650

Meld interesse for Opplev eventyrøya Senja

Passet ikke datoen denne gangen, eller føler du kanskje at du trenger litt tid på å komme i form før du hiver deg med?
Meld interesse så gir vi deg beskjed neste gang vi setter opp en lignende tur.