Klatretur med Cecilie Skog

Neste avreise:

Pris KR 19.900

Faktura via e-post

Antall dager:
8

Påmeldingsfrist:

Turguide:
Cecilie Skog

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Bli med oss på jentetur til Kalymnos sammen med Cecilie Skog! Den greske øya Kalymnos er et paradis for klatrere. Her finnes det tusenvis av klatreruter på nydelig kalkstein, og utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Landskapet er variert med fjell, grønne daler og badeviker med krystallklart vann. I løpet av en uke skal vi utforske hva øya har å by på av spennende utfordringer på klippene, men også nyte sol og varme og alt hva Hellas har å by på.

PRIS: 19.900,- DATO: Datoer for 2022 kommer

Bli med på jentetur til Kalymnos med Cecilie Skog! I mai og juni arrangerer vi to kombinerte klatre- og yogaturer til den greske øya og her får du muligheten til å klatre på nydelig kalkstein i rå og vakre omgivelser. Før eller etter klatreøktene blir det mulighet for yoga med instruktør.

DESTINASJONEN

Kalymnos er et paradis for klatrere, og med sine mange tusen klatreruter på kalkstein, finner man utfordringer på alle ferdighetsnivå. Cecilie Skog vil sammen med landslagsklatrer Tina J. Hafsaas og klatreinstruktør Maria Stangeland legge til rette for at du skal få oppleve nydelig klatring, og samtidig få lære grunnleggende teknikk slik at du kan utvikle deg til å bli en enda bedre klatrer. Vi legger også til rette for at de som ønsker det skal få begynne eller avslutte dagen med yoga med lokal yogainstruktør.

OM TUREN

Dere flyr til Kos og tar båt over til Kalymnos. Her skal dere bo sentralt, i landsbyen Masouri, som ligger nært de beste klatrefeltene på øya. Vi skal bo på Elena Apartments sentralt i Masouri, med kort vei til stranda og spisesteder. Det vil bli organisert fellessamlinger både på morgenen og ettermiddagen og det legges opp til at dere deler måltidene sammen. I tillegg vil selve klatringa skje i organiserte former med individuell tilpasning.

KRAV TIL FERDIGHETER

Et krav for å delta er at man har Brattkort og kan å sikre trygt på led. Utover dette er det ingen krav til ferdighetsnivå eller andre fysiske krav, så her kan man være både nybegynner eller viderekommende.

OM GUIDENE

Cecilie Skog har besteget flere av de høyeste fjellene i verden, og har drevet aktivt med fjellklatring i flere ti-år. Hun har egen leilighet på Kalymnos, og kjenner øya og klatrefeltene som sin egen bukselomme. Sammen med seg har hun Tina Johnsen Hafsaas, Norges beste kvinnelige klatrer, og Maria Stangeland som blant annet jobber som klatreinstruktør for Kolsås klatreklubb. De har masse klatreerfaring som hun ønsker å dele med deltagerne.

I tillegg til klatreinstruktørene blir det med lokal yogainstruktør som gjennomfører alle yogaøktene sammen med oss.

DAG 1 – AVREISE FRA OSLO

Vi flyr fra Gardermoen til Kos med avgang kl 07.45 og ankomst kl 12.45. Derfra tar vi båten over til Kalymnos. Når vi kommer frem til hotellet blir vi møtt av Cecilie som har forberedt ankomst, og så spiser vi felles middag og blir bedre kjent med hverandre og byen vi skal bo i.

DAG 2 – KLATRING OG YOGA

Vi starter dagen på en myk måte med morgen-yoga før frokost. Her har vi fokus på pust, bevegelse og avspenning. Dette blir en god oppvarming med fysiske øvelser som er tilpasset dagens klatreøkt. Vi avslutter med deilig avspenning og meditasjon. Etter frokost reiser vi til klatrefeltet sammen klatreinstruktørene og gjør oss klar for første dag på craget. Her vil de to instruktørene legge vekt på grunnleggende sikkerhet, og teknikk for sikker klatring.

DAG 3 – KLATRING OG YOGA

I dag ønsker vi å komme igang med klatringen tidlig, så vi reiser til klatrefeltet rett etter frokost. Det blir individuelle tilpasninger og instruktørene gir tips og triks til hvordan du kan bli en bedre klatrer. Når vi kommer tilbake til hotellet på ettermiddagen, kan de som ønsker bli med på en rolig og meditativ yogaform som er perfekt etter en aktiv dag med klatring. Dette blir en nydelig avslutning på en aktiv dag før vi går ut og spiser middag i fellesskap.

DAG 4 – HVILEDAG

Etter to dager i klatreveggen har vi såre fingre og merker at kroppen er sliten. Vi tar derfor en hviledag og lader batteriene. Det blir en lengre yoga-økt for de som ønsker dette, og vi kan reise på utflukt til byen eller stranden.

DAG 5 – KLATRING OG YOGA

Etter hviledagen er vi klare for en ny dag i veggen. Etter frokost pakker vi sekken for å være ute hele dagen. Cecilie og de andre instruktørene vil legge til rette for at den enkelte skal få utfordret seg på sitt eget nivå. Når vi kommer tilbake til hotellet på ettermiddagen, blir det på nytt mulighet for rolig og meditativ yoga som er perfekt etter en aktiv dag med klatring.

DAG 6 – KLATRING OG YOGA

Vi starter dagen på en myk måte med morgen-yoga før frokost. Her har vi fokus på pust, bevegelse og avspenning. Dette blir en god oppvarming, med fysiske øvelser som er tilpasset dagens klatreøkt. Etter en god frokost reiser vi opp til klatrefeltet, og de tre instruktørene vil veilede den enkelte i veggen.

DAG 7 – HVILEDAG

Etter to nye dager i klatreveggen begynner mange å ha fått nok. Vi gjennomfører en lengre yogaøkt, før de som er ivrigst reiser opp i klatreveggen igjen. De andre slapper av på stranden, tusler rundt i byen eller reiser på båttur. De som har vært på utflukt, og som fortsatt har krefter igjen, kan ta en ettermiddags-/kveldsøkt på craget hvis de ønsker. Dette er vår siste kveld på Kalymnos, så vi møtes til felles middag og skåler for en flott uke sammen.

DAG 8 – HJEMREISE

Vi reiser tidlig fra Kalymnos for å ta båten tilbake til Kos og flyet hjem. Avgang kl 13.45 og så lander vi på Gardermoen kl 16.45.

FERDIGHETSNIVÅ

Du må kunne sikre trygt på led og ha Brattkort fra NKF (Norges Klatreforbund). Vi ønsker å legge til rette for individuelle tilpasninger slik at alle skal få oppleve nydelig klatring og få lære grunnleggende teknikk slik at dere kan utvikle dere til å bli enda bedre klatrere, så du kan både være nybegynner eller mer erfaren. Det meste av klatringen vil foregå på boltede ruter.

KRAV FOR Å KUNNE DELTA

 • Du må ha Brattkort (Norges Klatreforbund) og kunne sikre trygt på led
 • Det er ingen øvrige krav til fysikk eller tekniske ferdigheter

FORSIKRING

Normal reiseforsikring. Sjekk at denne dekker aktiviteter som vanlig sportsklatring. Hvis du ikke har forsikring som dekker dette så anbefaler vi Gouda Forsikring.

OM GUIDENE

Cecilie Skog (45 – Oslo) bor deler av året på Kalymnos, og har egen leilighet der hun bor sammen med jentene sine. Cecilie kommer til å være sammen med dere flere dager på klatrefeltet, men også når dere spiser mat og gjør yoga. Hun vil være litt «fra og til» de dagene hun må være sammen med jentene sine.

Tina Johnsen Hafsaas (25 – Oslo) er Norges beste og også en av verdens beste klatrere, og har både nasjonale og internasjonale topplasseringer i konkurranser de siste årene. Tine har gjort klatring til et levebrød, og er også utdannet instruktør, og vil lære bort det hun kan i løpet av uka dere er sammen.

Maria Stangeland (42 – Oslo) jobber til daglig på Vulkan klatresenter, både som instruktør og klatrevakt. Hun  har klatret aktivt siden 2013, og bruker også mye tid på klatring privat, både inne og ute.

.

TUREN INKLUDERER:

 • Fly t/r Gardermoen -Kos (tur: 07.45-12.45 – retur: 13.45-16.45)
 • Mat om bord på flyet
 • Transport Kos-Kalymnos t/r
 • Overnatting i dobbeltrom på Elena Apartments (mulighet for å oppgradere til enkeltrom mot kr 3000,- i tillegg)
 • Yoga med lokal instruktør
 • Veiledning av dyktige klatreinstruktører

TUREN INKLUDERER IKKE:

 • Alle måltider og drikke
 • Fullgod reiseforsikring

OM MATEN, MÅLTIDENE OG BOFORHOLD

Dere skal bo to og to i leiligheter der det er små kjøkken i hver enhet. Den enkelte boenheten kjøper selv inn mat til frokost som spises i leiligheten eller på terrassen, og så tar vi med lunsjmat ut på craget. Middag spiser vi ute i fellesskap på ettermiddagen eller kvelden.

Hvis du ønsker å oppgradere fra dobbelt til enkeltromsleilighet, har vi et begrenset antall enkeltrom til disposisjon, og du må betale kr 3000,- i tillegg for dette. Oppgi at du ønsker enkeltrom når du melder deg på, eller så tar du kontakt med oss i etterkant.

RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR FRA BERGANS

Som deltager på våre turer, får du 35% rabatt på klær og utstyr hos Bergans. Du kan bruke rabatten i nettbutikken på bergans.com eller i Bergans Flagship Store i Oslo sentrum. Du får koden tilsendt på e-post når vi bekrefter turen din. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

Cecilie Skog Signature Line en produktserie utviklet i tett samarbeid Cecilie Skog. Produktene er av høy kvalitet og har fokus på god bevegelsesfrihet og god passform for oss jenter.

UTSTYRSLISTE

Ta med deg vanlige klær for å være i varmere strøk i en uke. Vi skal klatre og praktisere yoga nesten hver dag, så husk å pakke klær til dette. Det burde være klær som er behagelige å bevege seg i, f.eks tights og t-skjorte/singlet.

Gjennomsnittstemperaturen på Kalymnos i mai er behagelige 20,5°C, men det kan bli opp mot 30°C midt på dagen. På kveldene kan det bli kjølig. Ta derfor med deg en varm jakke til å ha på kvelden, eller på klatrefeltet om morgenen hvis vi står i skyggen.

I tillegg må du ha med:

 • Klatresele
 • Klatresko
 • Taubrems og skrukarabin
 • Kalkpose (anbefales)
 • Klatrehjelm
 • Gode sko til å gå i utenfor sti (Anmarssko)
 • Klær til å klatre i (tights og T-skjorte)
 • Yogamatte (tynt underlag)
 • Solbriller
 • Solkrem
 • Toalettsaker
 • Gyldig pass
 • Europeisk helsetrygdkort (bestilles på nettet)
 • Forsikringsbevis
 • Førerkort (de som har)
 • Personlige medisiner (ved behov)

Hvis du har eget tau og ekspresslynger du ønsker å bruke kan du ta med dette hvis du vil. Vi bruker 70 meters tau på klatrefeltene. Tar du med eget tau/slynger er det fint om du sier ifra til oss, så vet vi hvor mange tau vi har totalt.

Meld interesse for Klatretur med Cecilie Skog

Passet ikke datoen denne gangen, eller føler du kanskje at du trenger litt tid på å komme i form før du hiver deg med?
Meld interesse så gir vi deg beskjed neste gang vi setter opp en lignende tur.