Vinterens toppturer og kurs – Nå kommer den kalde fine tida!

Topptur på ski har blitt den nye folkesporten, og det er ikke så rart. Å nyte nedkjøringer i urørt snø etter å ha nådd toppen for egen maskin gir både store naturopplevelser, masse mestringsfølelse og er sosialt. Den kalde fine tida nærmer seg, og vi har mange nye toppturer og kurs på turprogrammet for vinteren 2023.

Blant vinterens toppturer og kurs finner du alt fra helgekurs for nybegynnere til ukeslange turer med bratte nedkjøringer og mange høydemeter. Book din topptur nå, så har du noe å se frem i mot når høstkveldene blir mørke og lange!


TOPPTURKURS I ROMSDALEN – GIRLS ONLY!

Det populære toppturkurset for damer i Romsdalen er endelig åpent for påmelding. Kurset er for deg som ønsker å lære om trygge veivalg, skikjøringsteknikk og grunnleggende skredlære i alpine omgivelser. Sammen med lokalkjente guider og andre likesinnede jenter vil dere utforske det beste Romsdalsfjella har å by på. Vi skal ut på tur og lære i praksis, samtidig som vi bor godt på sjarmerende Romsdal Lodge. Her ligger alt til rette for en lærerik helg og hyggelig helg.

DATO: 26.-29.JANUAR og 2.-5.FEBRUAR 2023 | PRIS: 5.990,- | LES MER OM TUREN HER

Toppturglede i Romsdalen

TOPPTUR OG SKREDKURS PÅ VATNAHALSEN

Sett deg på toget og bli med oss til fjells og vinterparadiset Vatnahalsen. Området rundt Vatnahalsen regnes som en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge og er et topptureldorado. Bli med tindevegleder Sigurd Felde på turkurs, der vi i løpet av fire dager skal gå igjennom grunnleggende skredlære samtidig som vi skal være mye på topptur og kose oss med det fjellene har å by på. Vi bor på sjarmerende Vatnahalsen hotell. Her hygger vi oss med afterski, sauna og velsmakende lokalprodusert mat. Bli med på en fullspekket langhelg til fjells.

DATO: 12.-15.JANUAR  2023 | PRIS: 11.490,- | LES MER OM TUREN HER
Foto: Vatnahalsen Hotell

TINDERUTA I JOTUNHEIMEN – HYTTE TIL HYTTE VIA VAKRE TINDER

Bli med oss på toppturklassikeren, Tinderuta. Dette er en spektakulær topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. Vi skal i løpet av fem etapper bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap. Turen går fra hytte til hytte og her blir det tid for afterski, god mat og drikke. Den lokalkjente tindeveilederen, Sigurd Felde vil ta oss med til de beste toppene og finne de mest snøsikre nedkjøringene.

DATO: 26.- 31. MARS og 9.-14.APRIL 2023 | PRIS FRA: 19.900,- | LES MER OM TUREN HER
Foto: Hans kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans kristian Krogh-Hanssen

JOSTEN RUNDT, VEST  – VESTLANDETS HAUTE ROUTE

Bli med på vestlandets Haute Route, den ultimate og komplette toppturen. Gjennom seks dager skal vi gå opp på noen av de høyeste toppene på vestsiden av Jostedalsbreen, og kjøre ned noen av de lengste og flotteste nedkjøringene som finnes i Norge. Vi skal bo og spise på lodger, hytter og hotell, og går derfor med lette sekker, noe som gjør at vi kan nyte skikjøringen til fulle.

DATO: Tur på forespørsel | PRIS FRA: 20.500,- | LES MER OM TUREN HER

TURDELTAGERE FÅR RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR

Når du melder deg på en av våre turer eller kurs, får du hele 35% rabatt på klær og utstyr i Bergans Flagship Store i Oslo og på Bergans.com. Den nye Senja kolleksjonen til Bergans of Norway er laget for lange dager ute på ski i fjellet, og er vårt førstevalg når vi skal på topptur. Sjekk ut kolleksjonen her.  Skal du handle på nett, ta kontakt med oss, så sender vi deg rabattkoden etter at du har betalt for turen. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

Foto_John_Hobberstad_Finse__Vinterkurs_Bergans_Adventures-1431

Skiturer og vinterkurs i Norge

Drømmer du om frisk fjelluft, kuldegrader og snødekte fjell? Vi har mange flotte skiturer og kurs på turprogrammet for vinteren 2023. Her finner du alt...
Du_hvite_glitrende_sne_Foto_HKK

Gavekort – Til den eventyrlystne

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer...
Slide 16_9 - 48

Vanskelighetsgrader på turene våre

Lurer du på om turen passer for deg? Hvor krevende en tur er bestemmes blant annet av antall høydemeter, lengde på turen og om det...