Hjem » Blogg » Vinterens toppturer og kurs - Nå kommer den kalde fine tida!

Vinterens toppturer og kurs – Nå kommer den kalde fine tida!

Topptur på ski har blitt den nye folkesporten, og det er ikke så rart. Å nyte nedkjøringer i urørt snø etter å ha nådd toppen for egen maskin gir både store naturopplevelser, masse mestringsfølelse og er sosialt. Den kalde fine tida nærmer seg, og vi har mange nye toppturer og kurs på turprogrammet for vinteren 2021.

Blant vinterens toppturer og kurs finner du alt fra helgekurs for nybegynnere til ukeslange turer med bratte nedkjøringer og mange høydemeter. Book din topptur nå, så har du noe å se frem i mot når høstkveldene blir mørke og lange!


TOPPTURKURS I HEMSEDAL – HELGEKURS MED OVERNATTING PÅ FYRI RESORT

Toppturkurs er perfekt for deg som vil lære de grunnleggende kunnskapene for å komme i gang med topptur!  Veivalg, turplanlegging, ferdselsmønster opp og ned, skredlære og riktig bruk av utstyr er sentrale tema. Vi bor på det eksklusive hotellet FYRI Resort og kurset foregår ute på tur i fjellene rundt Hemsedal. Som deltager vil du få svar på dine spørsmål og bli med på trygge turer med internasjonalt godkjent tindevegleder.

GIRLS ONLY – TOPPTURKURS FOR JENTER | DATO: 22.- 24.JAN 2021 | PRIS: 8.400,- | LES MER OM KURSET HER
TOPPTURKURS I HEMSEDAL | DATO: 12. – 14.FEB 2021 | PRIS: 8.400,- | LES MER OM KURSET HER
Toppturkurs i Hemsedal Foto: Hans-Kristian Krogh Hanssen

JOSTEN RUNDT, VEST  – VESTLANDETS HAUTE ROUTE

Bli med på vestlandets Haute Route, den ultimate og komplette toppturen. Gjennom seks dager skal vi gå opp på noen av de høyeste toppene på vestsiden av Jostedalsbreen, og kjøre ned noen av de lengste og flotteste nedkjøringene som finnes i Norge. Vi skal bo og spise på lodger, hytter og hotell, og går derfor med lette sekker, noe som gjør at vi kan nyte skikjøringen til fulle.

DATO: 18.- 24.APRIL 2021 | PRIS FRA: 17.900,- | LES MER OM TUREN HER
Josten_rundt
Josten rundt. Topprygg. Foto: Hans Kristian Krogh-Hansen

JØLSTRAVATNET RUNDT – SNØSIKKER TOPPTUR I JØLSTER

Jølster er et eldorado for toppturentusiaster, og ligger sentralt til på vestlandet med sine stabile og gode snøforhold. Dette er en klassisk og nydelig topptur som går over fire etapper, på fjellene rundt Jølstravatnet. Turen passer for de aller fleste, og vi har lagt ruta slik at nedkjøringene ikke er for bratte. Vi bor på en ny destinasjon hver dag og har kun med oss det aller nødvendigste slik at sekken blir så lett som mulig. På den måten kan du nyte turen, naturen og nedkjøringene til fulle.

DATO: 14.- 18. FEBRUAR 2021 | PRIS FRA: 10.900,- | LES MER OM TUREN HER
Jølstravannet rundt dag 3_1
Foto: Line Hårklau, Jølstravannet rundt.

TINDERUTA I JOTUNHEIMEN – HYTTE TIL HYTTE VIA VAKRE TINDER

Tinderuta er en fantastisk topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. I løpet av fem etapper skal vi bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap.

DATO: 14.- 19. MARS 2021 | PRIS FRA: 15.500,- | LES MER OM TUREN HER
Tinderuta topptur
Tinderuta i Jotunheimen med bilde av Store Austabotntind

TOPPTURKURS I ROMSDALEN – GIRLS ONLY!

Bli med til Romsdalsfjella på toppturkurs for jenter. Kurset varer i tre dager og har fokus på grunnleggende skredlære, trygge veivalg og skikjøringsteknikk. Sammen med dyktige, lokalkjente guider skal vi ut på tur og lære i praksis. Vi bor på sjarmerende Romsdal Lodge, så her ligger alt til rette for en lærerik langhelg.

DATO: 4.- 7. februar 2021 | PRIS: 4.990,- | LES MER OM TUREN HER
Toppturglede i Romsdalen
Toppturglede i Romsdalen

TURDELTAGERE FÅR RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR

Når du melder deg på en av våre turer eller kurs, får du hele 50% rabatt på klær og utstyr i Bergans Flagship Store i Oslo og på Bergans.com. Den nye Senja kolleksjonen til Bergans of Norway er laget for lange dager ute på ski i fjellet, og er vårt førstevalg når vi skal på topptur. Sjekk ut kolleksjonen her.  Skal du handle på nett, ta kontakt med oss, så sender vi deg rabattkoden etter at du har betalt for turen. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

Informasjon om COVID-19 og våre turer

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Vi får mange spørsmål om COVID-19 og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at våre turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter og vi holder alle våre turer i tråd […]

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Gi bort en turopplevelse i julegave i år! Vi synes de beste julegavene man kan gi er opplevelser, og fine turopplevelser får man aldri nok av. Minnene varer også garantert lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips! Packraft […]

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer og kurs, og du velger selv hvor stort beløp du vil kjøpe for. Dette er den perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser! Våre gavekort har […]