Vinterens toppturer og kurs – Nå kommer den kalde fine tida!

Topptur på ski har blitt den nye folkesporten, og det er ikke så rart. Å nyte nedkjøringer i urørt snø etter å ha nådd toppen for egen maskin gir både store naturopplevelser, masse mestringsfølelse og er sosialt. Den kalde fine tida nærmer seg, og vi har mange nye toppturer og kurs på turprogrammet for vinteren 2023.

Blant vinterens toppturer og kurs finner du alt fra helgekurs for nybegynnere til ukeslange turer med bratte nedkjøringer og mange høydemeter. Book din topptur nå, så har du noe å se frem i mot når høstkveldene blir mørke og lange!


TINDERUTA I JOTUNHEIMEN – HYTTE TIL HYTTE VIA VAKRE TINDER

Tinderuta er en fantastisk topptur som går gjennom noe av det flotteste landskapet Vest-Jotunheimen har å by på. I løpet av fem etapper skal vi bestige og kjøre ned fra flere spektakulære 2000-meterstopper, og gå på ski gjennom et majestetisk vinterlandskap.

DATO: 26.- 31. MARS og 9.-14.APRIL 2023 | PRIS FRA: 17.900,- | LES MER OM TUREN HER

TOPPTURKURS I ROMSDALEN – GIRLS ONLY!

Bli med til Romsdalsfjella på toppturkurs for jenter. Kurset varer i tre dager og har fokus på grunnleggende skredlære, trygge veivalg og skikjøringsteknikk. Sammen med dyktige, lokalkjente guider skal vi ut på tur og lære i praksis. Vi bor på sjarmerende Romsdal Lodge, så her ligger alt til rette for en lærerik langhelg.

DATO: Februar og mars 2023 | PRIS: 4.990,- | LES MER OM TUREN HER
Toppturglede i Romsdalen
Toppturglede i Romsdalen

JOSTEN RUNDT, VEST  – VESTLANDETS HAUTE ROUTE

Bli med på vestlandets Haute Route, den ultimate og komplette toppturen. Gjennom seks dager skal vi gå opp på noen av de høyeste toppene på vestsiden av Jostedalsbreen, og kjøre ned noen av de lengste og flotteste nedkjøringene som finnes i Norge. Vi skal bo og spise på lodger, hytter og hotell, og går derfor med lette sekker, noe som gjør at vi kan nyte skikjøringen til fulle.

DATO: TBA | PRIS FRA: 20.500,- | LES MER OM TUREN HER

JØLSTRAVATNET RUNDT – SNØSIKKER TOPPTUR I JØLSTER

Jølster er et eldorado for toppturentusiaster, og ligger sentralt til på vestlandet med sine stabile og gode snøforhold. Dette er en klassisk og nydelig topptur som går over fire etapper, på fjellene rundt Jølstravatnet. Turen passer for de aller fleste, og vi har lagt ruta slik at nedkjøringene ikke er for bratte. Vi bor på en ny destinasjon hver dag og har kun med oss det aller nødvendigste slik at sekken blir så lett som mulig. På den måten kan du nyte turen, naturen og nedkjøringene til fulle.

DATO: FEBRUAR 2023 | PRIS FRA: 10.900,- | LES MER OM TUREN HER
Jølstravannet rundt dag 3_1
Foto: Line Hårklau, Jølstravannet rundt.

TURDELTAGERE FÅR RABATT PÅ KLÆR OG UTSTYR

Når du melder deg på en av våre turer eller kurs, får du hele 50% rabatt på klær og utstyr i Bergans Flagship Store i Oslo og på Bergans.com. Den nye Senja kolleksjonen til Bergans of Norway er laget for lange dager ute på ski i fjellet, og er vårt førstevalg når vi skal på topptur. Sjekk ut kolleksjonen her.  Skal du handle på nett, ta kontakt med oss, så sender vi deg rabattkoden etter at du har betalt for turen. Vi vil også kunne gi deg gode råd i forbindelse med kjøp av utstyr og bekledning.

Cecilie_FW22_23_Chamonix_HKKH-0839

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer...
Slide 16_9 - 48

Vanskelighetsgrader på turene våre

Lurer du på om turen passer for deg? Hvor krevende en tur er bestemmes blant annet av antall høydemeter, lengde på turen og om det...
Processed with VSCO with a5 preset

Turtips – Opplev ville og vakre Aurlandsdalen

Kom sommeren litt fort i år? Fortvil ikke. Her får du presentert en turklassiker som gir masse inntrykk og storslåtte naturopplevelser. I sommer kan du...