Hjem » Blogg » KONKURRANSE - Vinn en norgestur for to

KONKURRANSE – Vinn en norgestur for to

På sommerens turprogram finner du unike turopplevelser i hele Norge. Nå kan du vinne en valgfri norgestur for to! Sammen med Bergans vil vi i juni presentere de ulike turene våre på Facebook. Fortell oss hvilken tur du vil på og hvorfor, så er du med i trekningen.

21.06.2020: Konkurransen er nå avsluttet

Vi har turer for alle nivåer, til både kjente og mer ukjente destinasjoner i vårt langstrakte land. Hvorfor ikke ta med familien på en villmarksopplevelse rett utenfor Oslo? Nordmarka på langs i kano er en flott tur for alle som vil nyte skogens ro og bli tryggere på friluftsliv. Vil du oppleve Hardangervidda på en ny måte, er Packraftturen vår gjennom Kvennavassdraget en opplevelse du kommer til å huske lenge. Eller hva med å besøke midtnattsolens rike når vi går Sørøya på langs?

Se hele sommerens turprogram her

Slik deltar du: 

  • I perioden 5. juni til 21. juni 2020 vil Bergans presentere ulike sommerturer på sin Facebook-side
  • Kommentér hvilken av norgesturene til Bergans Adventures du drømmer om, og hvorfor du vil på akkurat den turen. Da er du med i trekningen om å vinne turen for deg og en venn.
  • Vinner trekkes den 21. juni 2020. Vinneren blir kontaktet via direktemelding på Facebook og vil bli publisert med fornavn på Bergans sin Facebook side.

Delta her 

Lykke til! 

kajakktur_sotra_4
Kajakkurs i Sotraskjærgården utenfor Bergen. Foto: Kyrre Flotve

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Ingen kjøp eller noen form for betaling er nødvendig for å delta eller vinne trekningen.

  • Hvordan delta: I perioden 5. juni til 21. juni 2020 vil Bergans presentere ulike sommerturer på sin Facebook side. Kommenter hvilken av norgesturene til Bergans Adventures du drømmer om, og hvorfor du vil på akkurat den turen. Da er du med i trekningen om å vinne turen for deg og en venn. Du kan delta på alle innleggene som postes om Norgesturer i konkurranseperioden.
  • Utvelgelse av vinner: En vinner vil bli trukket tilfeldig blant alle deltakerne den 21. juni 2020. Vinnersjansen avhenger av antallet deltakere. Vinneren blir kontaktet via direktemelding på Facebook og vil bli publisert med fornavn på Bergans of Norway sin Facebook side.
  • Premien består av en tur i regi av Bergans Adventures sommeren 2020 (juni – september). Vinneren får plass på valgfri tur for 2 personer. Hva som er inkludert i den enkelte tur står spesifisert på bergansadventures.no. Fly og andre kostnader er ikke inkludert. Premien er ikke-refunderbar, ikke-omsettelig for kontanter, og kan ikke videreselges. Den kan heller ikke brukes som delbetaling for turer som går på senere tidspunkt eller er dyrere enn turene som inngår i konkurransen.
  • Bergans Adventures tar forbehold om at turen som vinnes kan gå som planlagt. Hvis turen som vinneren velger blir kansellert som følge av for få påmeldte, force majeure og Covid-19 vil vi prøve å finne en annen tur eller dato som kan passe. Hvis turen vinneren velger er fulltegnet, vil Bergans opplyse om dette og alternative datoer turen er oppsatt på.
  • Deltakere godtar at personlig data gitt til Bergans of Norway og Bergans Adventures i forbindelse med denne trekningen: navn og kontaktinfo, kan bli lagret og brukt til administrering av trekningen og for markeds- og pr-aktiviteter. Deltakeren gir samtykke til slik behandling, lagring og bruk. Bergans tar sine personvernforpliktelser seriøst og deltakere har rett til å forhøre seg med Bergans om hvordan deres data blir behandlet Ved å delta i trekningen gir hver deltaker samtykke til innsamling av hans/hennes personlige data etter retningslinjene for personvern.
konkurranse
Sommerferie i Norge. Foto: Hans Kristian Krogh Hanssen

 

Norgesferie – Opplev Norge i sommer

Norgesferie

I år blir det Norgesferie! Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi er klare for å ta deg med på tur! Vi er heldige som bor i et land hvor små og store tureventyr ligger og venter på oss rundt hver sving. Du trenger ikke reise langt for å få store naturopplevelser. Kanskje sommeren 2020 […]

Informasjon om Koronavirus

Sunnmøre_Bergans_HKKH_1

Vi får mange spørsmål om koronaviruset og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Nedenfor finner du tilgjengelig informasjon som kan gjelde din tur. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske […]

Turnyhet – Klatrekurs på Mallorca

Mallorca_klatring

Bli med på klatrekurs på den spanske øya Mallorca i august 2020. I samarbeid med Ving arrangerer vi nybegynnerkurs i klatring med norsk klatreinstruktør, fly t/r og flott hotell. Når: 25. august – 1. september 2020 Hvor: Ponent Mar, Palma Nova, Mallorca Pris: fra 15.990,- Avreise: Oslo og Trondheim Den spanske øya Mallorca er kanskje mest kjent for sol […]