Hjem » Blogg » KONKURRANSE - Vinn en norgestur for to

KONKURRANSE – Vinn en norgestur for to

På sommerens turprogram finner du unike turopplevelser i hele Norge. Nå kan du vinne en valgfri norgestur for to! Sammen med Bergans vil vi i juni presentere de ulike turene våre på Facebook. Fortell oss hvilken tur du vil på og hvorfor, så er du med i trekningen.

21.06.2020: Konkurransen er nå avsluttet

Vi har turer for alle nivåer, til både kjente og mer ukjente destinasjoner i vårt langstrakte land. Hvorfor ikke ta med familien på en villmarksopplevelse rett utenfor Oslo? Nordmarka på langs i kano er en flott tur for alle som vil nyte skogens ro og bli tryggere på friluftsliv. Vil du oppleve Hardangervidda på en ny måte, er Packraftturen vår gjennom Kvennavassdraget en opplevelse du kommer til å huske lenge. Eller hva med å besøke midtnattsolens rike når vi går Sørøya på langs?

Se hele sommerens turprogram her

Slik deltar du: 

  • I perioden 5. juni til 21. juni 2020 vil Bergans presentere ulike sommerturer på sin Facebook-side
  • Kommentér hvilken av norgesturene til Bergans Adventures du drømmer om, og hvorfor du vil på akkurat den turen. Da er du med i trekningen om å vinne turen for deg og en venn.
  • Vinner trekkes den 21. juni 2020. Vinneren blir kontaktet via direktemelding på Facebook og vil bli publisert med fornavn på Bergans sin Facebook side.

Delta her 

Lykke til! 

kajakktur_sotra_4
Kajakkurs i Sotraskjærgården utenfor Bergen. Foto: Kyrre Flotve

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Ingen kjøp eller noen form for betaling er nødvendig for å delta eller vinne trekningen.

  • Hvordan delta: I perioden 5. juni til 21. juni 2020 vil Bergans presentere ulike sommerturer på sin Facebook side. Kommenter hvilken av norgesturene til Bergans Adventures du drømmer om, og hvorfor du vil på akkurat den turen. Da er du med i trekningen om å vinne turen for deg og en venn. Du kan delta på alle innleggene som postes om Norgesturer i konkurranseperioden.
  • Utvelgelse av vinner: En vinner vil bli trukket tilfeldig blant alle deltakerne den 21. juni 2020. Vinnersjansen avhenger av antallet deltakere. Vinneren blir kontaktet via direktemelding på Facebook og vil bli publisert med fornavn på Bergans of Norway sin Facebook side.
  • Premien består av en tur i regi av Bergans Adventures sommeren 2020 (juni – september). Vinneren får plass på valgfri tur for 2 personer. Hva som er inkludert i den enkelte tur står spesifisert på bergansadventures.no. Fly og andre kostnader er ikke inkludert. Premien er ikke-refunderbar, ikke-omsettelig for kontanter, og kan ikke videreselges. Den kan heller ikke brukes som delbetaling for turer som går på senere tidspunkt eller er dyrere enn turene som inngår i konkurransen.
  • Bergans Adventures tar forbehold om at turen som vinnes kan gå som planlagt. Hvis turen som vinneren velger blir kansellert som følge av for få påmeldte, force majeure og Covid-19 vil vi prøve å finne en annen tur eller dato som kan passe. Hvis turen vinneren velger er fulltegnet, vil Bergans opplyse om dette og alternative datoer turen er oppsatt på.
  • Deltakere godtar at personlig data gitt til Bergans of Norway og Bergans Adventures i forbindelse med denne trekningen: navn og kontaktinfo, kan bli lagret og brukt til administrering av trekningen og for markeds- og pr-aktiviteter. Deltakeren gir samtykke til slik behandling, lagring og bruk. Bergans tar sine personvernforpliktelser seriøst og deltakere har rett til å forhøre seg med Bergans om hvordan deres data blir behandlet Ved å delta i trekningen gir hver deltaker samtykke til innsamling av hans/hennes personlige data etter retningslinjene for personvern.
konkurranse
Sommerferie i Norge. Foto: Hans Kristian Krogh Hanssen

 

Informasjon om COVID-19 og våre turer

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Vi får mange spørsmål om COVID-19 og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at våre turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter og vi holder alle våre turer i tråd […]

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Gi bort en turopplevelse i julegave i år! Vi synes de beste julegavene man kan gi er opplevelser, og fine turopplevelser får man aldri nok av. Minnene varer også garantert lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips! Packraft […]

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer og kurs, og du velger selv hvor stort beløp du vil kjøpe for. Dette er den perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser! Våre gavekort har […]