Hjem » Blogg » Bli med til Vinjerock i sommer!

Bli med til Vinjerock i sommer!

Har du ikke fått tak i festivalpass til Vinjerock 2022? Da kan du bli med oss på tur i majestetiske Jotunheimen og få festivalpasset inkludert i «pakken». Vi tar deg med på to unike turer gjennom vakre Jotunheimen til det yrende festivallivet på Eidsbugarden. Møt andre likesinnede og gjør deg klar for en turopplevelse du sent vil glemme. 


Fra fjell til festival

Du trenger ikke reise langt for å oppleve store naturopplevelser og Jotunheimen kan ta pusten fra selv den mest bereiste globetrotter. Vi sparker festivalsommeren i gang med to spektakulære turer til Vinjerock. På programmet kan vi friste med en tredagers fottur gjennom hjertet av Jotunheimen. Eller kanskje du vil utfordre deg selv med en Fast Hike-tur langs «raske stier»?

NB! Vi har kun 26 festivalpass, så her er det førstemann til mølla som gjelder. 

Hike & Rock – Fra fjord til festival

Bli med på en en tredagers fottur i hjertet av Jotunheimen. Vi tar deg gjennom den frodige Utladalen, over høyfjellet og ned til Eidsbugarden. Du vil møte andre fjellglade festivaldeltakere, samtidig som du vil oppleve variert og majestetisk natur. Alt dette mens vi ordner logistikken slik at du kun trenger å kose deg på tur. Og ikke minst, du får festivalpass med på kjøpet.

DATO: 20. – 21. Juli 2022 | PRIS: 6500,- | BOOK TUREN HER!

Fast Hike til Vinjerock – Liker du å utfordre deg fysisk og pushe grenser på tur?

Turen går over to dager i det som kan kalles Jotunheimens indrefilet. Fra Bygdin til Vinjerock, med overnatting på sjarmerende Yksendalsbu. Vi skal yte og nyte i storslåtte omgivelser, sammen med andre spreke festivaldeltakere. Gjennom disse dagene skal vi utfordre oss selv i storslåtte omgivelser med utsikter i alle himmelretninger. Dette kan du oppleve med kun lett oppakning på ryggen og rask gange.

Dette er den perfekte måten å gå på for deg som ønsker å oppleve mest mulig natur på kortest mulig tid, og deg som synes at noe av naturopplevelsen ligger i den fysiske prestasjonen. Fast Hiking er med andre ord en aktivitet for deg som trives i moderat til høy pulssone, og som har «maskin» til å jobbe der over lengre tid.

DATO: 21. – 21. Juli 2022 | PRIS: 5900,- | BOOK TUREN HER!

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

untitled-112

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2022 går turene til eventyrøya Senja! Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god […]

Norgesferie – Opplev Norge i sommer

Norgesferie

Vi gleder oss til Norgesferie i år også! Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi er heldige som bor i et land hvor små og store tureventyr venter på oss rundt hver sving. Du trenger ikke reise langt for å få store naturopplevelser. Kanskje sommeren 2022 er året du skal besøke et nytt område du […]

Turdagbok Grønland 2022 – Nansengruppa

Nansen

Dette er turdagboken for Nansengruppa som skal krysse Grønland i mai 2022. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst – et 600 km langt eventyr med ski og pulk. Her kan du følge dem på veien. I Nansengruppa er disse med: Trine, Ingelin, Janne, Johnny, Maren, Carola, Thormod, Martin sammen med […]