Hjem » Blogg » Arctic Hike - Fotturer på eventyrøya Senja

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2022 går turene til eventyrøya Senja!

Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god lokal mat, bo komfortabelt på håndplukkede overnattingssteder. Møt de lokale og bli bedre kjent med den nord-norske kulturen og tradisjonene.


Opplev eventyrøya Senja

Denne turen tar deg med til de kjente fjellene og de skjulte perlene på Senja. Det blir fottur til fjellet Segla, vi besøker lokaler perler og bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn. I løpet av turen får du oppleve noe av det beste denne fantastiske øya har å by på, og du kan skreddersy turen med ekstra aktiviteter og matopplevelser.

DATO: 07.-10. JULI OG 15.-18. SEPT 2022 | PRIS FRA: 13.350,- | LES MER OM TUREN HER
Turgåere ved fjellet Segla på Senja
På tur til Segla på Senja. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Opplev eventyrøya Senja – Womens Edition

Unn deg en jentetur til Senja i høst! Møt andre turglade jenter og nyt en helg i spektakulære omgivelser som tar pusten fra deg. Vi skal gå tur i fjellet, padle kajakk og det blir morgenyoga. Vi bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn, som er bygd om til et fantastisk resort hotell. Mellom aktivitetene blir det tid til å slappe av og lade batteriene i jacuzzien utendørs.

DATO: 05.-07. AUG OG 09.-11. SEPT 2022 | PRIS FRA: 11.450,- | LES MER OM TUREN HER
Opplev eventyrøya Senja. Foto Tromsø Safari

Overnatting og tilleggsaktiviteter

Vi skal bo godt på det gamle fiskeværet Hamn i Senja, som ligger på yttersia av Nord-vest Senja med Atlanterhavet rett på. Hamn i Senja har vært en sikker havn for fiskere i hundrevis av år, og fra 1880-tallet fremsto det som et aktivt fiskevær med både postkontor, telegraf, butikk og landhandleri. Hamn ble et overnattingssted i 1994, og er i dag et resort hotell som tilbyr moderne og høy standard på både overnatting og mat. Her står vertskapet klar med ferske lokale råvarer og tar godt vare på oss i de spektakulære omgivelsene.

Solnedgang på Hamn i Senja
Solnedgang på Hamn i Senja. Foto: Tromsø Safari

Arctic Hike turene tilbyr også en rekke tilleggsaktiviteter du kan booke, som for eksempel ølsmaking eller hva med en kajakktur i den vakre skjærgården utenfor Hamn? Les mer om tilleggsaktiviteter og andre oppgraderingsmuligheter under praktisk info på den enkelte turen.

kajakker på kritthvit strand på Senja
Kajakkpadling på Senja. Foto: Tromsø Safari

Les mer om Arctic Hike

 

Turdagbok Grønland 2022 – Amundsengruppa

Amundsen

Dette er turdagboken for Amundsengruppa som skal krysse Grønland i mai 2022. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst – et 600 km langt eventyr med ski og pulk. Her kan du følge dem på veien. I Amundsengruppa er disse med: Anne, Merethe, Alexander, Håkon, Camilla, Claus, Ingeborg og guidene, Morten […]

Turdagbok Grønland 2022 – Nansengruppa

Nansen

Dette er turdagboken for Nansengruppa som skal krysse Grønland i mai 2022. De skal gå fra Kangerlussaq i vest til Isortoq i øst – et 600 km langt eventyr med ski og pulk. Her kan du følge dem på veien. I Nansengruppa er disse med: Trine, Ingelin, Janne, Johnny, Maren, Carola, Thormod, Martin sammen med […]

Norgesferie – Opplev Norge i sommer

Norgesferie

Vi gleder oss til Norgesferie i år også! Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi er heldige som bor i et land hvor små og store tureventyr venter på oss rundt hver sving. Du trenger ikke reise langt for å få store naturopplevelser. Kanskje sommeren 2022 er året du skal besøke et nytt område du […]