Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2022 går turene til eventyrøya Senja!

Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god lokal mat, bo komfortabelt på håndplukkede overnattingssteder. Møt de lokale og bli bedre kjent med den nord-norske kulturen og tradisjonene.


Opplev eventyrøya Senja!

Denne turen tar deg med til de kjente fjellene og de skjulte perlene på Senja. Det blir fottur til fjellet Segla, vi besøker lokaler perler og bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn. I løpet av turen får du oppleve noe av det beste denne fantastiske øya har å by på, og du kan skreddersy turen med ekstra aktiviteter og matopplevelser.

DATO: 07.-10. JULI OG 15.-18. SEPT 2022 | PRIS FRA: 13.350,- | LES MER OM TUREN HER
Turgåere ved fjellet Segla på Senja
På tur til Segla på Senja. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Opplev eventyrøya Senja – Womens Edition

Unn deg en jentetur til Senja i høst! Møt andre turglade jenter og nyt en helg i spektakulære omgivelser som tar pusten fra deg. Vi skal gå tur i fjellet, padle kajakk og det blir morgenyoga. Vi bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn, som er bygd om til et fantastisk resort hotell. Mellom aktivitetene blir det tid til å slappe av og lade batteriene i jacuzzien utendørs.

DATO: 05.-07. AUG OG 09.-11. SEPT 2022 | PRIS FRA: 11.450,- | LES MER OM TUREN HER
Opplev eventyrøya Senja. Foto Tromsø Safari

Overnatting og tilleggsaktiviteter

Vi skal bo godt på det gamle fiskeværet Hamn i Senja, som ligger på yttersia av Nord-vest Senja med Atlanterhavet rett på. Hamn i Senja har vært en sikker havn for fiskere i hundrevis av år, og fra 1880-tallet fremsto det som et aktivt fiskevær med både postkontor, telegraf, butikk og landhandleri. Hamn ble et overnattingssted i 1994, og er i dag et resort hotell som tilbyr moderne og høy standard på både overnatting og mat. Her står vertskapet klar med ferske lokale råvarer og tar godt vare på oss i de spektakulære omgivelsene.

Solnedgang på Hamn i Senja
Solnedgang på Hamn i Senja. Foto: Tromsø Safari

Arctic Hike turene tilbyr også en rekke tilleggsaktiviteter du kan booke, som for eksempel ølsmaking eller hva med en kajakktur i den vakre skjærgården utenfor Hamn? Les mer om tilleggsaktiviteter og andre oppgraderingsmuligheter under praktisk info på den enkelte turen.

kajakker på kritthvit strand på Senja
Kajakkpadling på Senja. Foto: Tromsø Safari

Les mer om Arctic Hike

 

Cecilie_FW22_23_Chamonix_HKKH-0839

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer...
Slide 16_9 - 48

Vanskelighetsgrader på turene våre

Lurer du på om turen passer for deg? Hvor krevende en tur er bestemmes blant annet av antall høydemeter, lengde på turen og om det...
6

Vinterens toppturer og kurs – Nå kommer den kalde fine tida!

Topptur på ski har blitt den nye folkesporten, og det er ikke så rart. Å nyte nedkjøringer i urørt snø etter å ha nådd toppen...