Hjem » Blogg » Arctic Hike - Fotturer på eventyrøya Senja

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2021 går turene til eventyrøya Senja!

Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god lokal mat, bo komfortabelt på håndplukkede overnattingssteder. Møt de lokale og bli bedre kjent med den nord-norske kulturen og tradisjonene.


Opplev eventyrøya Senja

Denne turen tar deg med til de kjente fjellene og de skjulte perlene på Senja. Det blir fottur til fjellet Segla, vi besøker lokaler perler og bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn. I løpet av turen får du oppleve noe av det beste denne fantastiske øya har å by på, og du kan skreddersy turen med ekstra aktiviteter og matopplevelser.

DATO: 19.-22. AUG OG 16.-19. SEPT 2021 | PRIS FRA: 10.950,- | LES MER OM TUREN HER
Turgåere ved fjellet Segla på Senja
På tur til Segla på Senja. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Opplev eventyrøya Senja – Womens Edition

Unn deg en jentetur til Senja i september! Møt andre turglade jenter og nyt en helg i spektakulære omgivelser som tar pusten fra deg. Vi skal gå tur i fjellet, padle kajakk og det blir morgenyoga. Vi bor og spiser godt på det gamle fiskeværet Hamn, som er bygd om til et fantastisk resort hotell. Mellom aktivitetene blir det tid til å slappe av og lade batteriene i jacuzzien utendørs.

DATO: 10.-12. SEPT OG 24.-26. SEPT 2021 | PRIS FRA: 10.100,- | LES MER OM TUREN HER
Opplev eventyrøya Senja. Foto Tromsø Safari

Overnatting og tilleggsaktiviteter

Vi skal bo godt på det gamle fiskeværet Hamn i Senja, som ligger på yttersia av Nord-vest Senja med Atlanterhavet rett på. Hamn i Senja har vært en sikker havn for fiskere i hundrevis av år, og fra 1880-tallet fremsto det som et aktivt fiskevær med både postkontor, telegraf, butikk og landhandleri. Hamn ble et overnattingssted i 1994, og er i dag et resort hotell som tilbyr moderne og høy standard på både overnatting og mat. Her står vertskapet klar med ferske lokale råvarer og tar godt vare på oss i de spektakulære omgivelsene.

Solnedgang på Hamn i Senja
Solnedgang på Hamn i Senja. Foto: Tromsø Safari

Arctic Hike turene tilbyr også en rekke tilleggsaktiviteter du kan booke, som for eksempel ølsmaking eller hva med en kajakktur i den vakre skjærgården utenfor Hamn? Les mer om tilleggsaktiviteter og andre oppgraderingsmuligheter under praktisk info på den enkelte turen.

kajakker på kritthvit strand på Senja
Kajakkpadling på Senja. Foto: Tromsø Safari

Les mer om Arctic Hike

 

ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

Sol på vinterfjellet

Bli med  ADHD Norge og Bergans Adventures på førjulstur ADHD Norge har på slutten av året fått tilskudd fra Helsedirektoratet til å arrangere flere førjulsturer for unge voksne og voksne med psykiske helseutfordringer. I samarbeid med ADHD Norge har vi utformet et turtilbud hvor vi tar deg med på tur og stiller med mat, overnatting, […]

Informasjon om COVID-19 og våre turer

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Vi får mange spørsmål om COVID-19 og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at våre turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter og vi holder alle våre turer i tråd […]

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Gi bort en turopplevelse i julegave i år! Vi synes de beste julegavene man kan gi er opplevelser, og fine turopplevelser får man aldri nok av. Minnene varer også garantert lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips! Packraft […]