Hjem » Blogg » ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

Bli med  ADHD Norge og Bergans Adventures på tur i sommer og høst

ADHD Norge har fått tilskudd fra Helsedirektoratet til å arrangere ferietilbud for unge voksne og voksne med psykiske helseutfordringer.

I samarbeid med Bergans Adventures har ADHD Norge utformet et sommerferieopplegg hvor vi i Bergans Adventures stiller med utstyr og instruktører. Dette er lavterskeltilbud og det stilles ingen krav til forkunnskaper hos deg som deltar. Vi stiller med to instruktører pr. tur, fullt utstyr og mat. Det er maks ti deltakere pr. tur og du kan lese mer om turene ved å følge lenkene litt lengre ned på siden.

Nordmarka på langs i kano er en fantastisk fin tur gjennom Nordmarka, rett nord for Oslo. Den går over fire dager og har en egenandel på kr. 500,- Siden du skal være på tur i fire dager, og padle, bære og trille kanoene ca. 4 mil gjennom marka, må du være i brukbar fysisk form. Alt det andre hjelper vi deg med, og du kan leie en del av utstyret av oss.

Villmarkstur på Øyungen går over to dager og egner seg for alle som vil lære mer om friluftsliv og å prøve å sove ute, og egenandelen for å delta er kr. 350,-. Denne turen vil bli satt opp på sensommeren, og datoer publiseres litt senere i juli.

Turene er åpne kun for medlemmer av ADHD Norge som har fylt 18 år, og gjelder for alle i hele landet (du må organisere og betale reise til utfartspunktet selv).

PÅMELDING

Du MÅ være medlem av ADHD Norge for å kunne melde deg på. Les mer om turene og meld deg på ved å følge disse lenkene:

Nordmarka på langs i kano – (trykk på lenken for å lese mer og melde deg på)

Arrangeres følgende datoer:

  • onsdag 18. – lørdag 21. august
  • torsdag 2. – søndag 5. september
  • torsdag 16. – søndag 19. september
  • torsdag 23. – søndag 26. september

 

 

Villmarkstur på Øyungen – (trykk på lenken for å lese mer om turene)

Arrangeres følgende datoer:

  • Torsdag 26. – fredag 27. august
  • Lørdag 28. – søndag 29. august
  • Torsdag 16. – fredag 17. september
  • Lørdag 18. – søndag 19. september

Norgesferie – Opplev Norge i sommer

Norgesferie

Vi gleder oss til Norgesferie i år også! Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi er heldige som bor i et land hvor små og store tureventyr venter på oss rundt hver sving. Du trenger ikke reise langt for å få store naturopplevelser. Kanskje sommeren 2021 er året du skal besøke et nytt område du […]

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Fjelltur på Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2021 går turene til eventyrøya Senja! Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god […]

Informasjon om COVID-19 og våre turer

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Vi får mange spørsmål om COVID-19 og hvordan det påvirker turene våre. Vi har full forståelse for at våre turdeltagere er bekymret, og dette er en vanskelig situasjon både for turdeltagere og oss som arrangør. Vi vil fortløpende oppdatere informasjonen i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter og vi holder alle våre turer i tråd […]