Hjem » Blogg » ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

ADHD Norge + Bergans Adventures = Sant

Bli med  ADHD Norge og Bergans Adventures på førjulstur

ADHD Norge har på slutten av året fått tilskudd fra Helsedirektoratet til å arrangere flere førjulsturer for unge voksne og voksne med psykiske helseutfordringer.

I samarbeid med ADHD Norge har vi utformet et turtilbud hvor vi tar deg med på tur og stiller med mat, overnatting, transport, utstyr og instruktører. Dette er lavterskeltilbud og det stilles ingen krav til forkunnskaper hos deg som deltar. Vi stiller med to instruktører pr. tur, og det er inntil ti deltakere pr. tur. Du kan lese mer om turene ved å følge lenkene litt lengre ned på siden.

Førjulstur til Haukeliseter er en fantastisk fin førjulstur på høyfjellet, hvor vi skal ut og gå tur med truger i vinterfjellet, men vi skal også kose oss med god mat og slappe av i badestampen på kvelden. Turen går over fire dager og har en egenandel på kr. 500,- Det stilles ingen spesielle krav til fysisk form, men du må være i stand til å gå ca. 15 km på truger et par dager og bære din egen sekk. I løpet av dagsturene skal vi lære å være ute på vinterfjellet samtidig som vi har det bra og holder oss varme. Les mer om turen ved å klikke på denne lenken.

Førjulstur i Sotraskjærgården er en litt annerledes tur ettersom vi drar ut mot havet istedenfor opp til vinteren. Her skal vi utfordre oss i det våte elementet og prøve både kajakk og det å kaste oss ut i bølgene når vi tester ut coasteering. Aktivitetene ledes av erfarne og dyktige instruktører, og turen går over tre dager inklusive reisedager. Du kan lese mer om den ved å klikke på denne lenken.  

Førjulseventyr i Romsdalen er en fantastisk flott tur til Isfjorden og Åndalsnes der vi i løpet av fire dager både skal på fjelltur i Romsdalsfjellene, prøve klatring innendørs og besøke Rampestreken med Romsdals beste utsikt. Vi skal bo og spise på Romsdal Lodge, og hvis vi ønsker det fyrer de opp den vedfyrte badstua til oss på kvelden. Det blir med andre ord en tur fylt av tur, god mat og kos. Du kan lese mer om den ved å klikke på denne lenken.

PÅMELDING

NB: Legg merke til følgende detaljer før du melder deg på:

 • Du må gå inn på den turen du ønsker å være med på og melde deg på der. (Dette er kun en oversiktsside)
 • Du MÅ være medlem av ADHD Norge for å kunne melde deg på en av turene.
 • Du betaler kr. 500,- i egenandel når du melder deg på, og disse refunderes ikke dersom du melder deg av.
 • Du kan kun delta på en av turene.
 • Du må organisere og betale reise til og fra turstedet selv.
 • Det er inntil 12 deltagere og 2 guider med på hver tur.
 • Du må ha med eget personlig utstyr (se utstyrslista for hver enkelt tur).

Les mer om turene og meld deg på ved å følge disse lenkene:

Førjulstur på Haukeliseter (trykk på lenken for å lese mer og melde deg på)

Arrangeres følgende perioder:

 • torsdag 2. – søndag 5. desember
 • torsdag 9. – søndag 12. desember

 

 

 

Utsikt over Romsdalen

Førjulseventyr i Romsdalen (trykk på lenken for å lese mer om turene)

Arrangeres følgende datoer:

 • Torsdag 25. – søndag 28. november
 • Torsdag 2. – søndag 5. desember

 

 

 

 

Førjulstur i Sotraskjærgården(trykk på lenken for å lese mer om turene)

Coasteering

Arrangeres følgende datoer:

 • Fredag 10. – søndag 12. desember

Gi en turopplevelse i julegave – Årets julegavetips!

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Gi bort en turopplevelse i julegave! Å gi en fin turopplevelse i julegave gir minner som garantert varer lengre enn et par ullsokker. Vårt langstrakte land har uendelig med flotte turmuligheter som ligger og venter på oss. Her er våre beste julegavetips. Packraft på Akerselva – Et urbant minieventyr Oppdag Oslo på en helt ny […]

Gavekort – Kjøp et gavekort på tur

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

EN GAVE MED UENDELIG MYE TURGLEDE! Du kan kjøpe gavekort her hos Bergans Adventures. Gavekortet kan benyttes som betaling eller delbetaling på alle våre turer og kurs, og du velger selv hvor stort beløp du vil kjøpe for. Dette er den perfekte gaven til en som er glad i tur og opplevelser! Våre gavekort har […]

Arctic Hike – Fotturer på eventyrøya Senja

Fjelltur på Senja

Arctic Hike er et turkonsept som tar deg med til de skjulte perlene i Nord-Norge. Turene går på forskjellige steder nord for polarsirkelen, og tar deg med dit du trodde stien sluttet og hvor vi kommer tett på naturen. I 2021 går turene til eventyrøya Senja! Bli med ut i naturen, møt likesinnende, spis god […]